Την ώρα που ξυπνάς δεν θα μπορούσες να σκέφτεις κάτι πιο αναγκαίο απ’το να μυρίζει ζεστός καφές δίπλα σου απλώνοντας το άρωμα του σε όλο τον χώρο. Ακόμα κι όταν φτάνεις στο γραφείο, η πρώτη κίνηση ματ που κάνεις, είναι να φτιάξεις ή να παραγγείλεις καφέ. Αν το σκεφτείς βέβαια, αν είναι συνήθεια καθημερινή να παραγγέλνεις καφέ, τότε η τσέπη σου επιβαρύνεται δραματικά.

Γι’αυτό ήρθε η στιγμή όχι μόνο να φτιάχνεις μόνη σου τον καφέ, αλλά να τον κάνεις ακόμα πιο τέλειο με 4 μυστικά που θα σου μάθουμε αυτή τη στιγμή.

1. Πρόσθεσε κανέλα πριν ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις

Όχι μόνο θα έχει απίστευτη γεύση μετά, αλλά όλη η κουζίνα του σπιτιού ή του γραφείου, θα μυρίζει πανέμορφα. Ο καφές δεν είναι μόνο γεύση, άλλωστε.

kafes

2. Δοκίμασε το σοκολατούχο γάλα

Έτσι θα έχεις φτιάξει ένα λαχταριστό latte, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

kafes1

3. Ρίξε στον σκέτο καφέ λίγο αλάτι

Ναι μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά αν σ’αρέσει να πίνεις σκέτο τον καφέ, τότε πρέπει να το δοκιμάσεις έστω και μια φορά. Αν ρίξεις αλάτι στον καφέ, θα αποκτήσει μια πιο πικάντικη γεύση, πράμα που είναι τέλειο για μια νέα αλλαγή στον σκέτο.

kafes2

4. Βάλε παγάκια από γάλα και μπισκότο

Αν πίνεις κρύο καφέ και τον χειμώνα, τότε δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις να ρίξεις σε αυτόν παγάκια από γάλα και μπισκότο. Είναι σα να πίνεις επιδόρπιο με μία πολύ απλή κίνηση. Στην παγοκύστη πρόσθεσε γάλα και τρίμματα μπισκότου και είσαι έτοιμη.

kafes3