Μπορεί να επικεντρωνόμαστε καθημερινά στη φροντίδα της επιδερμίδας μας, όμως συχνά η ομορφιά πηγάζει από ένα υγιές χαμόγελο. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, προκειμένου να χαμογελάς με αυτοπεποίθηση, κάποια άλλα tips όμως θα σου τα υπενθυμίσουμε εμείς.

Βούρτσισμα και νήμα τακτικά

Το βούρτσισμα και το νήμα είναι ίσως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της καλής στοματικής υγιεινής και αποτελούν τις δύο βασικές συνήθειες για να τη διατηρήσεις σε βέλτιστο επίπεδο. Το βούρτσισμα και το νήμα θα σε απαλλάξουν από τα υπολείμματα τροφής που βρίσκονται στα δόντια.

Μην βουρτσίζεις με πολλή δύναμη

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το βούρτσισμα των δοντιών τους θα είναι αρκετό για να καθαρίσει τα μικρόβια και τα βακτήρια, και αυτό είναι αλήθεια, σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, ήξερες ότι το επιθετικό βούρτσισμα μπορεί να κάνει τα δόντια σου πιο κίτρινα;

Άλλαξε τρόπο ζωής

Το κάπνισμα και η κατανάλωση πάρα πολλών γλυκών μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε φθορά των δοντιών, αποχρωματισμό και κάθε είδους άλλα προβλήματα στοματικής υγείας. Αν θες να έχεις ένα όμορφο χαμόγελο, πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, όπως για παράδειγμα να κόψεις το κάπνισμα.

Επίσκεψη στον οδοντίατρο

Η επίσκεψη στον οδοντίατρό σου τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ομορφιά των δοντιών και του χαμόγελού σου και επίσης να κρατήσεις μακριά τα προβλήματα.

Βρες την κατάλληλη οδοντόβουρτσα

Η σειρά στοματικής φροντίδας FOREO ISSA αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της οδοντικής υγιεινής. Χρησιμοποιώντας παλμούς υψηλής έντασης που διοχετεύονται μέσω μαλακών τριχών σιλικόνης, οι ηχητικές οδοντόβουρτσες FOREO ISSA επιτρέπουν να επιτύχεις πλήρη, ακριβή και εξαιρετικά απλή στοματική υγιεινή.

Η κορυφαία της σειράς FOREO ISSA 3 έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σαν χειροκίνητη οδοντόβουρτσα: δεν ταλαντώνεται όπως οι κλασικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με νάυλον βουρτσάκια, αλλά πάλλεται, καθιστώντας την πιο ήπια και υγιεινή για τα ούλα, ενώ καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια από την πλάκα και προλαμβάνει την τερηδόνα και την πέτρα.

Η μη πορώδης σιλικόνη καθιστά επίσης εύκολο τον καθαρισμό της FOREO ISSA 3, καθώς η σιλικόνη της είναι ανθεκτική στη συσσώρευση βακτηρίων που συχνά συμβαίνει να συσσωρεύονται τυπικές οδοντόβουρτσες με νάιλον τρίχες. Με τον κομψό, έξυπνο και εργονομικό σχεδιασμό της, όπως και η υπόλοιπη σειρά FOREO, η οδοντόβουρτσα της FOREO, ISSA 3, προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και κορυφαία εμπειρία βουρτσίσματος, με αποτέλεσμα λευκότερα δόντια, ένα πιο λαμπερό χαμόγελο και μία πιο υγιή στοματική κοιλότητα.