Μπορεί να χάλασε λίγο η διάθεσή σου τις προάλλες που έσβησες ένα παραπάνω κεράκι στην τούρτα σου από την περασμένη χρονιά, γιατί νιώθεις πως μεγαλώνεις, αλλά με τα 5 έξυπνα και εύκολα beauty tips που ανακαλύψαμε, για να δείχνεις νεότερη, είναι σίγουρο πως θα αλλάξεις γνώμη και θα δεις τα πράγματα αλλιώς!

1. Τόνισε το περίγραμμα των χειλιών σου

Ένα μολύβι για τα χείλη σε φυσική απόχρωση έχει πάντα μια θέση στο νεσεσέρ σου. Μπορείς να το χρησιμοποιείς για να τονίζεις το περίγραμμά σου, ακόμη κι όταν προτιμάς ένα natural beauty look. Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο θαμπό φαίνεται η γραμμή των χειλιών σου, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το σωστό beauty tip.

2. Χρησιμοποίησε χρώμα σε χείλη και μάγουλα

Το κραγιόν σε nude απόχρωση και ένα ματ ρουζ ή bronzer δεν κολακεύουν ένα άτονο και θαμπό πρόσωπο. Μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις λίγο χρώμα σε χείλη και μάγουλα. Προτίμησε μία ροδί, ροδακινί ή απαλή ροζ απόχρωση.

3. Το μυστικό για έντονο βλέμμα

Το καλύτερο αποτέλεσμα θα το πετύχεις με ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, μία μάσκαρα, μία φωτεινή σκιά για τα μάτια και ένα μολύβι για τα φρύδια. Κάνε πιο καμπυλωτές τις βλεφαρίδες σου με το ψαλιδάκι και στη συνέχεια, τόνισέ τις με τη μαύρη ή κάφε μάσκαρα, αφού πρώτα απλώσεις στα βλέφαρά σου μία φωτεινή σκιά. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτόχρωμη, αλλά φρόντισε να φωτίζει το βλέμμα σου. Τέλος, “γέμισε” τα φρύδια σου με ένα μολύβι στο φυσικό τους χρώμα.

4. Προτίμησε ένα υγρό make up ή πούδρα

Αντίθετα με τα προϊόντα σε σκόνη που τονίζουν ακόμη περισσότερο τις ρυτίδες σου, τα υγρά foundation χαρίζουν στο πρόσωπό σου λάμψη και φρεσκάδα. Χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι ή ένα ειδικό πινέλο για να εφαρμόσεις το προϊόν σου, χωρίς φυσικά να το παρακάνεις με την ποσότητα.

5. Εξαφάνισε μαύρους κύκλους και ατέλειες με ένα “μαγικό” concealer

Διάλεξε ένα αποτελεσματικό προϊόν που θα φωτίσει τα μάτια σου και θα καλύψει ατέλειες και σημάδια. Μόλις το εφαρμόσεις, το πρόσωπό σου θα δείχνει πολύ πιο φρέσκο και λαμπερό.