Οι θερμοκρασίες δειλά δειλά ανεβαίνουν, ο ήλιος κάνει καθημερινά την εμφάνισή του κι εσύ πρέπει να είσαι στο γραφείο αντί να απολαμβάνεις τον όμορφο καιρό κάπου στη φύση. Ξενέρα! Ωστόσο, σου έχουμε βρει τον τρόπο να γίνουν οι ημέρες στο γραφείο λίγο πιο υποφερτές. Ξεκίνα να προετοιμάζεις τα outfits σου, να πειραματίζεσαι με το στυλ σου και να δημιουργείς όμορφες εικόνες που θα σου ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση!

Παρακάτω θα βρεις 5 fashion pieces που μπορούν να απογειώσουν τα looks σου στο γραφείο!

Crimson Martini skirt by Aitheras Clothing

Εάν θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα στη μουντή καθημερινότητα του γραφείου, τότε η Crimson Martini skirt είναι το ιδανικό fashion item που θα σου ανεβάζει τη διάθεση και θα σου δίνει το boost που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα!

Morena Ice White Blazer by Mallory the Label

Το blazer που χρειάζεσαι για να είσαι chic και παράλληλα cool σε κάθε meeting και εταιρική εκδήλωση.

Sprinkles of Stardust Trousers Black by Nadia Rapti

Και αν ψάχνεις για ένα διαχρονικό κομμάτι στη ντουλάπα σου, το Igo Project σου προτείνει το πιο κομψό μαύρο παντελόνι με ασημένιες λεπτομέρειες, που ταιριάζει με μια πληθώρα ρούχων και μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό outfit.

Zoforos Mini Dress (Motiva Red) by Melitta

Εάν σου αρέσει το boho στυλ, τότε το Zoforos Mini Dress είναι το επόμενο κομμάτι της ντουλάπας σου. Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό και πολύχρωμο φόρεμα που μπορεί να δημιουργήσει τη βάση για τα πιο μοναδικά outfits στο γραφείο.

Croft Pink Pants by Aitheras

Ολοκληρώνουμε με μια επιβλητική παντελόνα που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά tops και να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον ανδρόγυνο look. Ιδανική για τις σημαντικές ημέρες στη δουλειά που θέλεις να ξεχωρίσεις.

Για να επιλέξεις το ιδανικό outfit του γραφείου που ταιριάζει στο δικό σου ύφος, γούστο και στυλ, επισκέψου το Igo Project και εντυπωσίασε σε κάθε σου εμφάνιση!