Μαζί με το καλοκαίρι έρχονται και οι γάμοι που πραγματοποιούνται ο ένας μετά τον άλλον χωρίς σταματημό. Λογικό άλλωστε να προτιμούν όλα τα ζευγάρια αυτή την εποχή για να ενώσουν τις ζωές τους. Ο καιρός είναι κατάλληλος για τα μικρά εκκλησάκια που δεσπόζουν μέχρι και στην Αττική, ενώ τα νησιά είναι ακόμα πιο γραφικά για τέτοιες περιστάσεις.

Αν ετοιμάζεσαι κι εσύ να ντυθείς νυφούλα στο εγγύς μέλλον (ή και τώρα), τότε πρέπει να μάθεις για τα 5 λάθη που χρειάζεται να αποφύγεις οπωσδήποτε, για να μην πάει τίποτα στραβά.

1. Το λάθος πρόγραμμα

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ετοιμάζεις τον γάμο σου, είναι να φτιάξεις το σωστό πρόγραμμα. Μην αφήσεις σημαντικά πράγματα για την τελευταία στιγμή. Θα σε πιάσει άγχος -περισσότερο από αυτό που θα έχεις- και θα γίνουν λάθη που σίγουρα δεν τα θες. Ξεκίνα τις διαδικασίες σιγά-σιγά για να επιλέξεις όσα θες σωστά.

2. Την υπερβολική εμφάνιση

Όλες οι νύφες είναι πανέμορφες. Λίγο το νυφικό, λίγο η λάμψη της ευτυχίας τους δεν θέλει και πολύ. Σημαντικό όμως εκείνη την ημέρα είναι να είσαι περισσότερο στα φυσικά σου χρώματα και να αφήσεις στην άκρη το μακιγιάζ που δεν σου ταιριάζει και τα μαλλιά που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

3. Τις στημένες φωτογραφίες

Μια φορά ντύνεσαι νύφη (λογικά). Φρόντισε να το χαρείς και να χαμογελάς αυθόρμητα στις φωτογραφίες, γιατί εκείνες θα βλέπεις και θα αναπολείς τις στιγμές.

4. Το πολύ ποτό

Σίγουρα θα πιεις τα ποτηράκια σου παραπάνω, αλλά αν δεν έχεις γεμάτο στομάχι πρέπει να προσέξεις μην το παρακάνεις. Δεν θες να μην απολαύσεις την κάθε στιγμή του γάμου σου και σίγουρα δεν θες να σε μαζεύουν. Υπερβολή το τελευταίο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

5. Το άγχος για μικρές λεπτομέρειες

Για σένα βέβαια δεν είναι τόσο μικρές και θες όλα να γίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει. Ωστόσο, αν καποια λεπτομέρειες δεν κανονίστηκαν ως έπρεπε (λιγότερες μπομπονιέρες), δεν πειράζει. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει και να σου χαλάσει την ημέρα και όλα θα γίνουν.