Όλες έχουμε αυτό το μαγικό προϊόν που βρίσκεται στην κορυφή του νεσεσέρ μας και πρόκειται φυσικά για το ματ κραγιόν το οποίο είναι υγρής μορφής και στη συνέχεια γίνεται lipstick. Θέλω λοιπόν να σου πω πως από τότε που δοκίμασα το πρώτο, από εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο κραγιόν μέσα στη τσάντα μου, στο συρτάρι μου, στο νεσεσέρ μου, γενικότερα στη ζωή μου και τώρα θα σου πω και τους 5 λόγους που το λατρεύω.

  1. Παραμένει στη θέση του για αρκετή ώρα, για όση ώρα δεν μπορείς να φανταστείς: Σε αντίθεση με τα λιπ γκλος ή το απλά κραγιόν που θα χρειαστεί να προσθέσεις λίγο ακόμα μερικές ώρες αργότερα. Ενώ αυτό, διαρκεί για ώρες!
  2. Μπορείς να φας, να πιεις ακόμα και να φιλήσεις το αγόρι σου: Και πραγματικά ΔΕΝ φεύγει από τη θέση του. Ναι μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω και δεν θα εξαφανιστεί ούτε στο ελάχιστο! Έτσι μπορείς να είσαι βαμμένη όλη την ημέρα.
  3. Έχω περισσότερο έλεγχο: Συνήθως όταν εφαρμόζεις το κραγιόν στα χείλη σου δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγεις να ξεφεύγεις από τα “όρια” και όλο αυτό μοιάζει με χάος. Ένα τέτοιο κραγιόν όμως με πινελάκι σου δίνει τη δυνατότητα να μη ξεφύγεις ούτε χιλιοστό.
  4. Το χρώμα είναι ακριβώς αυτό που αγοράζεις: Πόσες φορές σου έχει τύχει να αγοράσεις ένα κραγιόν γιατί σου αρέσει το χρώμα επειδή είναι έντονο και τελικά καταλήγεις με διαφορετικό χρώμα στα χείλη. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται.
  5. Αισθάνομαι ο εαυτός μου: Βάφομαι κάθε μέρα και θέλω οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και αν βγω στον έξω κόσμο να είμαι όμορφη. Με αυτό ξέρω πως ότι χρώμα και αν επιλέξω θα μπορώ να είμαι εντυπωσιακή χωρίς να σκέφτομαι αν έχω κραγιόν.

Και αν ακόμα ψάχνεις το αγαπημένο σου εγώ μόλις έκανα δικά μου και τα 12 της συλλογής Rouge Signature. Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα που δε συμβιβάζεται και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην καθημερινότητά της, η L’Oréal Paris υπογράφει το λανσάρισμα ενός νέου iconic προϊόντος, φέρνοντας «επανάσταση» στα liquid lipsticks, µε τη σειρά κραγιόν Rouge Signature.

Capture

Τα νέα αυτά µατ κραγιόν, “υπογράφουν” τα χείλη µε πλούσιο, µατ χρώµα, αφήνοντάς μια ανάλαφρη αίσθηση, η οποία διαρκεί όλη την ηµέρα. Μια συλλογή που δημιουργήθηκε για τη σύγχρονη, µοντέρνα γυναίκα, από ένα brand που ενθαρρύνει τις γυναίκες να προβάλουν την προσωπικότητα τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, εμπνέοντάς τες µε την ανυπέρβλητη παριζιάνικη αισθητική και κοµψότητά του.