Μπορεί να κάνεις τέλεια τη γραμμή του eyeliner, μπορεί να βάφεσαι με άψογη τελειότητα στον καθρέπτη του αυτοκινήτου αλλά πάντα μπορείς να επωφεληθείς από μερικές συμβουλές μακιγιάζ. Μάθε πως θα γίνει η ζωή σου ακόμα πιο εύκολη και το μακιγιάζ σου 10 φορές πιο γρήγορο, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Άπλωσε το foundation πριν το concealer

Ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσεις την συγκεκριμένη ρουτίνα του μακιγιάζ είναι να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις το foundation πριν το concealer. Για σκέψου το καλύτερα, αν υπάρχει μια βάση θα ελαχιστοποιήσεις κάθε είδους ερυθρότητα ή διαφορά χρώματος. Θα λειτουργήσει ως τέλειος καμβάς για να τοποθετήσεις τα υπόλοιπα προϊόντα σου.

Φρύδια που δεν πετάει τρίχα

Τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο να γεμίσεις τα φρύδια σου, είναι ωραίο να τα χτενίσεις απαλά με ένα πινέλο φρυδιών. Χρειάζονται μόνο 10 δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Μη ξεχνάς ποτέ άλλωστε ότι αν τα φρύδια είναι προσεγμένα τότε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο είναι υπέροχο.

Λάμψε με το highlighter σου

Ηighlighter έχεις, πώς να το χρησιμοποιείς όμως ξέρεις; Παρακάτω μπορείς να βρεις τα σημεία που μπορείς να δώσεις λάμψη και να φαίνεσαι ξεκούραστη ακόμα και όταν δεν είσαι.

1. Ζυγωματικά

2. Στο κέντρο της μύτης

3. Στο κέντρο των χειλιών σου κάτω από τη μύτη

4. Στο κόκκαλο του φρυδιού

5. Στο καπάκι του βλεφάρου

6. Στο κέντρο του πηγουνιού σου

Αγάπησε τις σκιές σου

Αν φοβάσαι τις σκιές γιατί δεν ξέρεις πως θα βγει το αποτέλεσμα, μια είναι η λύση, πινέλο! Ξέχασε πια το να τοποθετείς με το δάχτυλο τη σκιά. Πρέπει το αποτέλεσμα να θυμίζει make up artist και η μόνη λύση να το πετύχεις είναι το πινέλο.

Γίνε master στο blending

Η σκιά ματιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με τις εκπληκτικές παλέτες που κυκλοφορούν υπάρχουν εκατομμύρια δυνατότητες που μπορείς να απογειώσεις το μακιγιάζ σου, αρκεί να μπορείς να το κάνεις σωστά. Για αυτό και να θυμάσαι πάντα πως το blending είναι απαραίτητο και είναι μια τεχνική μακιγιάζ που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ.

Και πως μπορείς να τα πετύχεις όλα αυτά; Μα φυσικά με το νέο set πινέλων της essence

Τα επαγγελματικά πινέλα προσώπου και ματιών στο σετ πινέλων Merry sweet wishes είναι ο πρωταγωνιστής της περιόδου των Χριστουγέννων τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και απόδοσης. Και τα έξι πινέλα έχουν συνθετικές τρίχες και δίνουν μια ευχάριστα απαλή αίσθηση όταν εφαρμόζουν και συνδυάζουν προϊόντα με διαφορετικές υφές. Το σετ περιλαμβάνει ένα πινέλο πούδρας, ένα πινέλο highlighter, ένα πινέλο μπλέντερ, ένα πινέλο για σκίαση, ένα πινέλο για την εφαρμογή σκιάς στις πτυχές των βλεφάρων και ένα πινέλο φρυδιών.

Ροζ λαβές με χρυσά στοιχεία, όπως αστέρια και μισοφέγγαρα, κάνουν τα πινέλα τρομερά εντυπωσιακά στο μπουντουάρ σας. Και δεν είναι μόνο αυτό: τα πινέλα κυκλοφορούν σε ένα χρυσό κουτί δώρου με κορδέλα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομψό κουτί για την αποθήκευση των πινέλων ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά ως κουτί δώρου.