Η λέξη «βιωσιμότητα» αρχίζει να αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αυτό τον πλανήτη είχαμε, έχουμε και θα έχουν και οι γενιές μετά από εμάς, όλο και πιο πολλοί χρησιμοποιούν υλικά και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Η μεγαλύτερη ευθύνη που έχουμε εμείς ως καταναλωτές είναι να μην υπερβάλλουμε στα αγαθά που καταναλώνουμε και να επιλέγουμε εταιρείες και brands που επενδύουν στο sustainability.

Bagnero

Ψάχνοντας μαγιό για το καλοκαίρι του 2021 που περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία -αν σκεφτεί κανείς όσα περάσαμε τους προηγούμενους μήνες- βρήκαμε τα πιο ωραία χρωματιστά σχέδια στο αγαπημένο, ελληνικό brand Bagnero.  Τα αδέλφια Χατζηγιαννέλη διάλεξαν για φέτος ζακάρ με ανάγλυφα γεωμετρικά σχέδια και crinkle υφές που εφαρμόζουν σε διαφορετικά μεγέθη ώστε το μαγιό να μας κάνει είτε χάσουμε είτε βάλουμε μερικά κιλά. Από την άλλη έχουμε φλούο έντονα χρώματα που θυμίζουν ουράνιο τόξο, αλλά και γήινες αποχρώσεις και εντυπωσιακά animal prints.

Bagnero

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι μεγάλο μέρος της συλλογής αποτελείται από ανακυκλωμένα υφάσματα, όπως τα σχέδια Jungle, Safari και Mocca -καθώς και όλες οι εσωτερικές φόδρες των μαγιό. Εσύ τι μπανιερό θα βάλεις φέτος; Δες ποια sustainable σχέδια ξεχωρίσαμε:

Bagnero, μπικίνι στράπλες Mocca

Bagnero, ολόσωμο μαγιό Jungle

Bagnero, μπικίνι Mocca

Bagnero, ολόσωμο μαγιό Mocca

Bagnero, μπικίνι Safari