Το καλοκαίρι ήρθε, τα πέδιδα βγήκαν από την ντουλάπα και τα νύχια των ποδιών βρίσκονται σε πρώτη προβολή. Οπωσδήποτε χρειάζεται να κάνεις ένα πεντικιούρ σε μία αισθητικό για να είναι φροντισμένα και περιποιημένα, λοιπόν. Δεν χρειάζονται μόνο ένα απλό βάψιμο με βερνίκι. Άσε που στις διακοπές δεν θέλεις να έχεις αυτόν τον βραχνά σε περίπτωση που το χρώμα ξεθωριάσει ή χαλάσει. Λίγο η θάλασσα, λίγο η άμμος, η ζημιά είναι εύκολο να γίνει.

Ωστόσο για να είσαι σίγουρη πάντως για το πεντικιούρ, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να σου κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται:

1. Μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις

Χρησιμοποίησε ενυδατική κρέμα και στα άκρα των ποδιών σου -το παρεμελείς, πες την αλήθεια- για να διατηρούν την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα. Κάπως έτσι, θα αποφύγεις το ξεφλούδισμα του χρώματος απ΄το βερνίκι.

2. Καθημερινή περιποίηση

Ακόμα και μετά το πεντικιούρ, τα πόδια χρειάζονται καθημερινή φροντίδα. Πάρε ένα καλό σκραμπ και χρησιμοποιήσε το ώστε να παραμείνουν απαλά.

3. Εναλλαγή παπουτσιών

Το ξέρω, θες να φοράς τα σανδάλια σου καθημερινά λόγω ζέστης, αλλά προσπάθησε κάποιες φορές να επιλέγεις τα sneakers σου, ώστε το χρώμα να μην ξεθωριάζειτ το χρώμα. Όσο να πεις, είναι ευαίσθητο στους εξωτερικούς παράγοντες.

4. Χρησιμοποίησε topcoat

Με μία ελαφρία χρήση topcoat, διατηρείς όχι μόνο το χρώμα να παραμείνει λαμπερό, αλλά συγχρόνως το προστατεύεις.

5. Προσοχή με την υγρασία

Το χρώμα χρειάζεται 12 ώρες για να σκληρύνει, επομένως μετά το πεντικιούρ καλό είναι να προσέξεις με το νερό. Η υγρασία μπορεί να το φθείρει.

Εμείς πάντως σου προτείνουμε να επιλέξεις ποιοτικό βερνίκι από την σειρά Essie. Η καλοκαιρινή συλλογή σε περιμένει, και τα έντονα χρώματα θα απογειώσουν τα νύχια σου.

2016SummerLineup