Οι celebrities ξοδεύουν αρκετό χρόνο σε δημόσιες εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα να φωτογραφίζονται πολύ συχνά. Η δημιουργία ενός προσωπικού στυλ και η αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση είναι στοιχεία καθοριστικά για την καριέρα τους, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να γίνονται fashion gurus με τον καιρό.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές, που διαλέγουν τα ρούχα τους μόνοι τους. Άλλοι πάλι καταφεύγουν στη βοήθεια των επαγγελματιών. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχουν να μας δώσουν αρκετά χρήσιμα tips για να διαλέγουμε πιο σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας.

Ακολουθούν 5 μαθήματα μόδας που πήραμε από δημοφιλή πρόσωπα

1. Βρες το στυλ που θα γίνει η υπογραφή σου

Με τον καιρό, αρκετοί διάσημοι έχουν αναπτύξη το στυλ, που φέρει την προσωπική τους σφραγίδα. Για παράδειγμα, η Cara Delevingne αγαπά τα κοστούμια, ενώ η Keira Knightley συχνά επιλέγει πιο κοριτσίστικα φορέματα. Αυτός είναι και ο τρόπος να δημιουργήσουμε μια μοναδική εικόνα και να παρουσιαζόμαστε στον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2. Πάρε ένα ζευγάρι nude γόβες

Μια γόβα σε απόχρωση που μοιάζει με τον τόνο του δέρματος είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά.

3. Παίξε με τις αναλογίες σου

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις αναλογίες μας, προκειμένου να επιλέξουμε πιο κολακευτικά outfits. Με τη βοήθεια των ρούχων μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αίσθηση αρμονίας, όπως για παράδειγμα η Sarah Jessica Parker, που επιλέγει συνήθως ρούχα που δίνουν όγκο στο επάνω μέρος του σώματος.

4. Βρες ποιος τύπος γυαλιών σου ταιριάζει

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε το σωστό τύπο γυαλιών, που να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου. Προσπάθησε να πειραματιστείς και να επιλέξεις ποιο είναι το σωστό για σένα.

5. Επένδυσε σε κλασικά κοσμήματα

Όπως χτίζουμε τη γκαρνταρόμπα μας ξεκινώντας από τα βασικά, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τα κοσμήματα. Επένδυσε σε κλασικά κομμάτια, που θα είναι για πάντα μέσα στη μόδα και θα ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα.

Διαβάστε επίσης:

Πολύτιμες στιγμές με τη Holiday collection 2021 της PANDORA