Το καλοκαίρι το μακιγιάζ πρέπει να είναι πιο ελαφρύ. Έτσι κι αλλιώς η φυσική ομορφιά είναι αυτό που χρειάζεται αυτή την εποχή. Το υπερβολικό μακιγιάζ με την υψηλή ζέστη, μπορεί να χαλάσει πολύ το πρόσωπό σου και σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν θες. Γιατί όμως πρέπει να έχεις την πούδρα συνέχεια μαζί σου;

5 λόγοι εξηγούν ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να την ξεχνάς, ακόμα κι αν δεν έχεις κάποιο άλλο προϊόν μακιγιάζ μαζί σου.

1. Σε σώζει πάντα

Οτιδήποτε έχεις στο πρόσωπο σου, είτε κοκκινίλα, είτε σπυράκι, είτε κάτι που σε ενοχλεί πάρα πολύ, μπορείς να το καλύψεις με την πούδρα. Κάπως έτσι, γλιτώνεις τα χειρότερα κάθε φορά που είσαι απροετοίμαστη για την εμφάνιση τους.

2. Η γυαλάδα δεν θα είναι πια πρόβλημα

Πολλές γυναίκες τώρα το καλοκαίρι γυαλίζουν υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να χαλάει η εικόνα τους εξαιτίας της λιπαρότητας. Για να μην αντιμετωπίζεις κι εσύ πλέον το ίδιο πρόβλημα, άπλωσε λίγη πούδρα και θα την εξαφανίσει. Διαφορετικά, δες ΕΔΩ τι μπορείς να κάνεις για να την αντιμετωπίσεις.

3. Σταθεροποιεί τo make up και κάνει πιο mat τα χείλη

Επειδή το make up δεν γίνεται να μην το χρησιμοποιήσεις
-ούτε μία μέρα δεν κάνεις χωρίς αυτό- χρειάζεται να παραμένει σταθερό. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η πούδρα, ακόμα κι αν είσαι εκτεθειμένη σε 40 βαθμούς. Αντίστοιχα, με λίγη πούδρα πάνω απ΄το κραγιόν, βοηθάει τα χείλη σου να γίνονται πιο mat.

4. Ανανεώνει την εμφάνιση σου

Ακριβώς επειδή καλύπτει όλα όσα σε ενοχλούν, και βοηθάει να κρατάει το make up σου σταθερό, η διάθεση σου γίνεται πιο ευχάριστη. Γενικά, η αυτοπεποίθηση μας τονώνεται όταν η εμφάνιση μας, μας αρέσει.

5. Πετυχαίνει φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ

Δεν χρειάζεσαι πολλά το καλοκαίρι. Λίγη πούδρα, λίγο ρουζ και μία μάσκαρα είναι όσα χρειάζεσαι για να έχεις φυσικό αποτέλεσμα και φρέσκο.