Πολλές φορές θέλουμε να έχουμε ένα ωραίο και εντυπωσιακό μακιγιάζ, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να είμαστε φρέσκες και φυσικές αλλά όχι εντελώς άβαφες. Το να πετύχετε μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά με αυτά τα 5 tips, μπορείτε να επιτύχετε μια φυσική, λαμπερή εμφάνιση που ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας χωρίς να φαίνεστε υπερβολικά μακιγιαρισμένες.

Ξεκινήστε με μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας

Πριν καν σκεφτείτε να κάνετε μακιγιάζ, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καλά ενυδατωμένο και σωστά καθαρισμένο. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό για να αφαιρέσετε τυχόν ρύπους ή υπολείμματα μακιγιάζ και, στη συνέχεια, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα που είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας μια υγιή λάμψη και θα βοηθήσει το μακιγιάζ σας να φαίνεται πιο φυσικό.

Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ foundation ή φιμέ ενυδατική κρέμα

Για μια φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ, αποφύγετε το βαρύ foundation και επιλέξτε μια ελαφριά φόρμουλα που παρέχει καθαρή κάλυψη. Οι έγχρωμες ενυδατικές κρέμες είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματός σας ενώ επιτρέπουν στη φυσική υφή του δέρματός σας να λάμψει.

 

Δώστε έμφαση στα μάτια σας

Αντί για βαρύ eyeliner και σκούρα σκιά ματιών, προτιμήστε μια πιο φυσική εμφάνιση χρησιμοποιώντας ουδέτερες αποχρώσεις και τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας πριν εφαρμόσετε μάσκαρα για να δώσετε στα μάτια σας μια ανοιχτή, ξύπνια ματιά.

Προσθέστε ένα έντονο χρώμα

Ενώ μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ έχει να κάνει με φυσική εμφάνιση, μια πινελιά χρώματος στα μάγουλα και τα χείλη σας μπορεί να προσθέσει μια υγιή, λαμπερή λάμψη. Χρησιμοποιήστε ένα κρεμ ρουζ σε φυσική απόχρωση και μια διαφανή απόχρωση χειλιών για μια λεπτή υπόδειξη χρώματος.

Ολοκληρώστε με ένα setting spray

Για να διασφαλίσετε ότι το μακιγιάζ σας παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα, ολοκληρώστε με ένα setting spray. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να δώσετε στο δέρμα σας ένα δροσερό, φυσικό φινίρισμα.

Ακολουθώντας αυτά τα 5 tips, μπορείτε να επιτύχετε μια φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ που ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας χωρίς να φαίνεστε υπερβολικές. Θυμηθείτε, το κλειδί είναι να αφήσετε τη φυσική σας ομορφιά να λάμψει!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.