Πάρα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει είτε την απώλεια, είτε την διατήρηση, είτε την απόκτηση κιλών, αποκλειστικά με την διατροφή.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Ναι, σίγουρα η διατροφή μας, παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά τα κιλά μας, δεν εξαρτώνται μόνο από εκεί.

Υπάρχουν 5 συνήθειες, που θα πρέπει να έχεις στο νου σου να υιοθετήσεις σχετικά με τα κιλά σου, και πιστεύουμε θα σε βοηθήσουν πολύ!

Γεύματα


Ο οργανισμός μας είναι πολύ πιο εύκολο να κάψει για παράδειγμα 3.000 θερμίδες κατανεμημένες σε πολλά μικρά γεύματα, παρά όλες μαζί. Οπότε, φρόντισε να τρως τακτικά και από λίγο, παρά 1-2 φορές την ημέρα, μεγάλες ποσότητες.

Νερό


Το Α και το Ω είναι το νερό. Όχι, μόνο αναφορικά με τα κιλά, αλλά για την υγεία σου γενικότερα. Πως θα μεταβολίσει ο οργανισμός σου, αν δεν πίνεις πολύ νερό;

Γυμναστική


Δεν είπαμε να κάνεις overdose στα γυμναστήρια. Μπορείς όμως να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα άθλησης που να είναι στα μέτρα σου, ώστε και εσύ να το απολαμβάνεις και να είναι βοηθητικό.

Ύπνος


Και όμως! Ο ύπνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο καλός ύπνος γεμίζει τις μπαταρίες σου και σε προετοιμάζει για την επόμενη μέρα και όσα θα έχει να αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου. Εσύ, ήξερες ότι όταν κοιμόμαστε καίμε 50 με 60 θερμίδες ανά ώρα;!

Άγχος


Κακό πράγμα το άγχος γενικά. Τώρα ειδικά, σχετικά με τα κιλά, το άγχος και το στρες μας προκαλούν είτε πρηξίματα είτε απώλεια βάρους. Καλό θα ήταν λοιπόν, να προσπαθήσεις να τα αποβάλεις από την ζωή σου άμεσα!

Τώρα πια ξέρεις! Πράξε ορθά αν θες να έχεις αποτελέσματα.