Υπάρχουν πολλές στιγμές όπου δεν νιώθουμε καλά μέσα μας για 1000 λόγους. Προβλήματα οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά μας ταλανίζουν καθημερινά, όμως θα πρέπει να χαμογελάμε πάντα και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που μας ταλανίζουν.

Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου

5 Tips λοιπόν από μένα για εσάς για να νιώθετε καλά:

1. Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και βγείτε με φίλους είτε μόνη έξω για να πάρετε λίγο αέρα ή για να χαζέψετε λίγο τις βιτρίνες ειδικά τώρα που ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές.

2. Αν μπορείτε να δουλεύετε σε χώρο εκτός σπιτιού ή εκτός εργασιακού χώρου που και που ώστε να βλέπετε κόσμο και να ξεφεύγετε από τις σκοτούρες σας

3. Βαφτείτε, ντυθείτε, στολιστείτε και πηγαίνετε για ποτό ή για φαγητό. Γενικά να κανονίζετε με τις φίλες σας μια φορά την εβδομάδα ένα girl night

4. Μην σπαταλάτε ενέργεια σε πράγματα που σας στεναχωρούν. Διώξτε ότι και όποιον σας στεναχωρεί από κοντά σας και αρχίστε να κάνετε αλλαγές σε εσάς, στους δήθεν φίλους σας, στο σπίτι σας.

5. Να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει είναι η καλύτερη ευχή που μπορώ να σας δώσω

Ότι και αν αντιμετωπίζετε καθημερινά το καλύτερο θα είναι να το αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και με καθαρό μυαλό και στην τελικά πάρτε άδεια και πηγαίντε έστω και μια μονοήμερη!

Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!