Λατρεύουμε ΙΚΕΑ και τώρα τα λατρεύουμε ακόμη περισσότερο…

Η ιστοσελίδα Popsugar κατάφερε να μαζέψει όλα τα tips που πρέπει να ξέρουμε πριν μπούμε στα ΙΚΕΑ να ψωνίσουμε και μέσα σε 5 βήματα μας βοηθά να βρούμε την λύση στον… πανέμορφο λαβύρινθο με τα τέλεια έπιπλα!

Λοιπόν, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε…

Χρησιμοποίησε τα εργαλεία του ΙΚΕΑ

Κάθε προϊόν που αγοράζεις από τα ΙΚΕΑ έρχεται με τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεσαι. Είναι όλα μελετημένα, οπότε προτίμησε αυτά που σου δίνουν οι ειδικοί!

Φτιάξε την λίστα σου

Είναι βασικό να γνωρίζεις τι θέλεις να αγοράσεις πριν μπεις στα ΙΚΕΑ. Φτιάξε την λίστα σου, δες μέσω της ιστοσελίδας του ΙΚΕΑ τα προϊόντα και πήγαινε προετοιμασμένη!

Απόφυγε τις αίθουσες που δεν θα αγοράσεις

Αν ξέρεις πως δεν θέλεις να πάρεις πχ πιάτα, τότε κέρδισε χρόνο περνώντας την. Ο χρόνος είναι σημαντικός!

Χρησιμοποίησε το app του ΙΚΕΑ

Αν θέλεις να αποφύγεις τελείως το κατάστημα, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή του ΙΚΕΑ και να κάνεις τα ψώνια σου έτσι. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να γεμίσεις το καλάθι σου, να επισκεφτείς το κατάστημα να παραλάβεις ή αν δεν θες ούτε και αυτό, αποστέλλονται σπίτι σου!

Βρες τις μέρες που δεν έχει κόσμο

Όπως έχουν δείξει έρευνες οι μέρες που το ΙΚΕΑ έχει λιγότερο κόσμο (όχι συνολικά) είναι η Τρίτη και η Πέμπτη, λόγω του διευρυμένου ωραρίου, το οποίο βοηθά τους καταναλωτές να επιλέξουν μέσα σε αρκετές ώρες πότε θα ψωνίσουν!