Το μολύβι ματιών είναι εύχρηστο και αν το απλώσεις σωστά σύμφωνα με τα παρακάτω tricks που θα σου δώσω μπορείς να το εφαρμόζεις σαν επαγγελματίας και το μακιγιάζ σου να διαρκεί ατελείωτες ώρες. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

Ξεκίνα κάνοντας παύλες – Αγωνίζεσαι για να κάνεις μια ευθεία γραμμή; Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις με μερικές παύλες. Τράβηξε το μάτι και ξεκίνησε από την εξωτερική του γωνία, δημιούργησε μια σειρά από παύλες και στη συνέχεια ένωσε τις παύλες μεταξύ τους. Είσαι έτοιμη.

Μουτζούρωσε το – Υπάρχει ένα απλό τέχνασμα για εσένα που δεν μπορείς να τραβήξεις ούτε αυτή την ευθεία γραμμή. Τράβηξε μια γραμμή στο ύψος των βλεφαρίδων και στη συνέχεια μουτζούρωσε το με το δάχτυλο σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Μπατονέτα – Αν δεις για τον οποιονδήποτε λόγο κάνεις λάθος τότε η μπατονέτα θα είναι πάντα εκεί για να σε σώσει. Βρέξε λίγο τη μπατονέτα και πέρασε τη πάνω από το λάθος. Στη συνέχεια μπορείς να βάλεις σκιά ή λίγο πούδρα για να καλύψεις τη μουτζούρα.
Επέλεξε το μολύβι σου προσεχτικά – Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξεις το μολύβι σου κατά την αγορά. Θέλεις ένα το οποίο να διαρκεί το αποτέλεσμα και να είναι έντονο; Τότε η Maybelline σου ετοιμάζει μια έκπληξη. Το νέο tattoo liner έρχεται για να δημιουργήσει τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά μακιγιάζ!
Capture