Το καλοκαίρι η αλήθεια είναι ότι τρως ελαφριά γεύματα λόγω της ζέστης, αλλά με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός σου δεν λαμβάνει όσα χρειάζεται. Για να είσαι υγιής όμως και χωρίς προβλήματα, μπορείς να προσθέσεις στο διατροφολόγιο σου 5 τροφές για να διατηρήσεις και την σιλουέτα σου εκτός των άλλων.

1. Γιαούρτι

Ένα γιαούρτι με αμύγδαλα ή φρούτα είναι ό,τι πρέπει για να το γευτείς κατά την διάρκεια της ημέρας ως ένα σνακ που θα σου δώσει λίγη ενέργεια παραπάνω.

2. Χυμοί

Εκτός πολύ νερό, καλό είναι να πίνεις και χυμούς που είναι πλούσιοι στα φρούτα και τα λαχανικά. Θα σε δροσίσουν τις καυτές ώρες της ημέρας και θα σου διώξουν το αίσθημα της πείνας.

3. Λαχανικά

Το καλοκαίρι τα λαχανικά είναι απαραίτητα γιατί περιέχουν νερό που χρειάζεται να λαμβάνεις κατά την διάρκεια της ημέρας.

4. Φρούτα

Εντάξει το ξέρεις ότι αυτή την εποχή τα φρούτα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε καθημερινή βάση στην διατροφή σου. Καρπούζι, πεπόνι και όλα όσα περιέχουν νερό είναι εκείνα που θα σε βοηθήσουν να μένεις ενυδατωμένη.

5. Μάνγκο

Αν και δεν έχεις συνηθίσει να έχεις το μάνγκο στην διατροφή σου, μάθε ότι είναι ένα φρούτο ιδανικό για να φτιάξεις χυμούς και σαλάτες και κατάλληλο για να σε χορτάσει.