Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να αδυνατίσεις με διατροφή και γυμναστική, χρειάζεται να έχεις μεγάλη υπομονή γιατί ενδεχομένως να μην δεις αμέσως αποτελέσματα. Υπάρχουν μεν όσον αφορά το σώμα σου που σφίγγει περισσότερο, αλλά η ζυγαριά μπορεί να λέει πάλι τα δικά της. Ωστόσο, αν εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου με 5 κόλπα, τότε ακόμα και την επόμενη ημέρα θα νιώσεις πιο αδύνατη.

Σημειώνεις;

1. Το νερό μην ξεχνάς. Το λέμε συνέχεια γιατί πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό σου. Τον βοηθάει να αποτοξινωθεί και να παραμένεις κι εσύ ενυδατωμένη και με πιο λαμπερό δέρμα. Γι’αυτό να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι μαζί σου και ειδικά στην δουλειά που ξεχνιέσαι πολλές φορές.

2. Πιες ένα τσάι. Τώρα που σιγά-σιγά θα έχει περισσότερο δροσιά, είναι ό,τι πρέπει για να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου το τσάι. Σε βοηθάει να χαλαρώσεις αλλά και να ξεφουσκώσεις.

3. Κοιμήσου καλά. Εκτός ότι πρέπει να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες για να καταλάβεις την ξεκούραση που θες, βοηθάς να ρυθμιστεί ο μεταβολισμός σου και συγχρόνως να μην χαλάς τις ώρες της διατροφής σου.

4. Πες όχι στο γλυκό. Δύσκολο να αντισταθείς, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να αποφύγεις τις λιπαρές τροφές.

5. Πρόσθεσε τις φυτικές ίνες στην διατροφή σου. Θα σε κρατήσουν χορτάτη για αρκετή ώρα, με αποτελέσμα να μην καταναλώσεις περισσότερες και περιττές θερμίδες.