Σήμερα και αύριο πρέπει να αποδείξεις πόση υπομονή διαθέτεις σαν άνθρωπος. Δεδομένου ότι δεν κυκλοφορεί κανένα ΜΜΜ η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι απλά αναπόφευκτη. Το ξέρεις. Ψυχολογικά βέβαια ποτέ δεν θα καταφέρεις να ετοιμαστείς καταλλήλως.

rs_500x220-140714113058-tumblr_inline_mvvdasaAox1r8ayy5

Παρ’όλα αυτά, δες την θετική πλευρά (την ποια;) των πραγμάτων και μην αρχίσεις να βρίζεις τον πίσω σου που κόλλησε σε απόσταση αναπνοής από εσένα, τον μπροστά που δεν προχωράει -δεν σε ενδιαφέρει αν δεν έχει χώρο, πρέπει να προχωρήσει- και τον τύπο στην αντίθετη λωρίδα που εντάξει, απλά πρέπει να τα ακούσει κι αυτός. Ψυχραιμία!

Σήμερα που θα κάνεις Kέντρο – Παγκράτι 50 λεπτά σκέψου ότι έχεις την δυνατότητα ακόμα και στο αυτοκίνητο, να περάσεις καλά. Πώς; Διάβασε παρακάτω:

#1. Άκου το τραγούδι σου ξανά και ξανά

Όταν ο ποπός σου θα έχει πιαστεί, το δέρμα σου θα έχει σκάσει από την ζέστη, θυμήσου ότι όλα γίνονται καλύτερα όταν ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι. Βάλτο στο repeat, δυνάμωσε το,  άναψε και ένα τσιγάρο να περάσει η ώρα.

giphy

#2. Ξεκίνα τα τηλέφωνα

Το κινητό σου είναι ο σωτήρας σου κάτι τέτοιες ώρες. Άρχισε να κάνεις κλήσεις σε άτομα που έχεις πολύ καιρό να μιλήσεις μαζί τους και έχεις δεχθεί και παράπονα γι’αυτό. Η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις την “υποχρέωση”. Ειδάλλως, πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου. Σίγουρα θα έχει κάτι να σου πει και να χρειάζεται ανάλυση.

YΓ. Την γιαγιά σου μην ξεχάσεις!

#3. Γίνε κοινωνική

Τα καλύτερα μαθήματα κοινωνικοποίησης, γίνονται στα αυτοκίνητα με το παράθυρο κατεβασμένο και τον τύπο στο διπλανό αυτοκίνητο. Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, οπότε ξεκίνα την κουβέντα. Σίγουρα θα βρεις πολλά να πεις, από την πλήξη και μόνο.

#4. Καθάρισε το ντουλαπάκι

Ξέρεις, αυτό που έχεις ξεχάσει να καθαρίσεις από τότε που το αγόρασες και στο εσωτερικό του γίνεται ο κακός χαμός. Βάλε μία τάξη, πέτα ό,τι δεν χρειάζεσαι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις και κάτι ξεχασμένα Cds που έψαχνες καιρό. Πολύ καιρό.

#5. Φάε το φαγητό σου

Βγάλε το ταπεράκι (σαν καλή νοικοκυρά που είσαι) που προόριζες για μετά την δουλειά και άρχισε να τρως. Κάνε και την καρέκλα πιο πίσω για πιο απολαυστικά αποτελέσματα. Την πετσετούλα από κάτω μην ξεχάσεις μόνο για να μην λερωθείς.

 

giphy (1)

#6. Χρόνος για beaute

Αν σηκώθηκες καθυστερημένα και δεν πρόλαβες ούτε να βαφτείς το πρωί, μην ανησυχείς καθόλου. Έχεις όλο τον χρόνο υπέρ σου για να κάνεις ένα ωραίο μακιγιάζ στο πρόσωπο, να βγάλεις φρύδια και να βάψεις και νύχια. Αλλιώς μπήκες στο αυτοκίνητο, αλλιώς θα βγεις.