Το μέγεθος των χειλιών σου δείχνει φυσιολογικό, αλλά αρκετές φορές μπαίνεις στον πειρασμό να τα τονίσεις λίγο παραπάνω, ώστε να δείχνουν εντυπωσιακά σε κάθε μακιγιάζ σου. Το μυστικό είναι να δοκιμάσεις κάποια τρικ, που θα σου χαρίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πάρε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι για να τα σημειώσεις και να τα εφαρμόσεις άμεσα.

1. Κάνε απολέπιση στα χείλη σου
Τα σκασμένα χείλη δείχνουν μικρά και άτονα κι έτσι καλό είναι να κάνεις συχνά απολέπιση με μία οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια, εφάρμοζε μικρή ποσότητα βαζελίνης για να δείχνουν λαμπερά και ζουμερά.

2. Χρησιμοποίησε ένα nude μολύβι χειλιών

Αποτελεί την τέλεια βάση για κάθε κραγιόν σου. Αρχικά, σχεδίασε το περίγραμμα με ένα μολύβι που ταιριάζει στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου και στη συνέχεια, “γέμισε” και το εσωτερικό.

3. Σχεδίασε λίγο πιο έξω το περίγραμμα

Προσοχή! Είναι σημαντικό να μην είναι ορατό, αλλά να μοιάζει με το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου. Μία πολύ λεπτή γραμμή μπορεί να κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό καλό είναι να πετύχεις ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.

4. Μη χρησιμοποιείς σκουρόχρωμα κραγιόν

Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μικρά, γι’ αυτό καλό είναι να τις αποφεύγεις. Μπορείς να δοκιμάσεις ανοιχτόχρωμες και φωτεινές.

5. Φρόντισε να έχεις πάντα ένα lip gloss στο νεσεσέρ σου

Βάζει την τελική πινελιά στο μακιγιάζ των χειλιών σου και τα κάνει να δείχνουν ζουμερά και εντυπωσιακά.

6. Συνδύασε δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν

Ένα έξυπνο τρικ, που μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις. Χρησιμοποίησε δύο κραγιόν σε διαφορετικούς τόνους, αλλά φρόντισε να μην έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Εφάρμοσε τον πιο σκούρο τόνο στο κέντρο των χειλιών και τον ανοιχτόχρωμο στην υπόλοιποη επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!