Σε ένα ξεχωριστό brunch με γαλλική υπογραφή, η Nuxe παρουσίασε στις 13 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, το νέο σύστημα αντιγήρανσης που απαιτεί μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Στον ανανεωμένο και επιβλητικό χώρο του δεύτερου ορόφου του Μουσείου Μπενάκη, με μια μινιμαλιστική προσέγγιση του χώρου που δένει αρμονικά με την έκθεση που αναβιώνει τη ατμόσφαιρα του περίφημου «Fofi’s», η Nuxe παρουσίασε το νέο σύστημα.

60 Δευτερόλεπτα αρκούν για να μεταμορφώσουν το δέρμα σας!

Ο χρόνος που απαιτείται για να εφαρμόσει κανείς στο πρόσωπό του και να δει άμεσα αποτελέσματα. Η Nuxe δεσμεύεται πως με την εξαιρετικά ισχυρή ρουτίνα αντιγήρανσης σε 2 βήματα, θα εκπληρώσει αυτήν τη σημαντική υπόσχεση. Και, είμαστε κατενθουσιασμένες γι’ αυτό!

Με δυο απλά βήματα λοιπόν, τα οποία θα δούμε και μαζί!

1ο Βήμα. Το Super Serum 10, το απόλυτο συμπύκνωμα αντιγήρανσης, έχει αποδεδειγμένη επίδραση στους παράγοντες γήρανσης για πιο απαλό, σφριγηλό και φωτεινό δέρμα.

2ο Βήμα. 4 κρέμες, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, συμπληρώνουν τη ρουτίνα αντιγήρανσης για άμεσο αποτέλεσμα.

Λάμψη, πολυτέλεια και γαλλική φινέτσα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης, ενώ ο χριστουγεννιάτικος στολισμός έδενε αρμονικά με την δορικότητα του χώρου. Το μενού είχε επιμεληθεί το «Δειπνοσοφιστήριον Catering».

Τα προϊόντα NUXE διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρία INNOVIS PHARMA!

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν οι: Χριστίνα Πολίτη, Νικολέττα Ράλλη, Άννα Skoog Μαυρίδη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Υβόννη Ντόστα, Ντόρις Λιαπάτα, Ρία Κολοβού, Σιβύλλα Βασσειάδη, Στέλλα Μουγκαλιάν, Νίκη Θωμοπούλου, Κάτια Δέδε, Μαρία Παπαγεωργίου, Σουζάνα Κεγγίτση, Μαριτίνα Χαλβαντζή, Ασημίνα Πλέσσια, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Δώρα Κατσικογιάννη, Ιωάννα Βλάχου, Ελένη Μπουγιουκλή, Βασιλική Καρανζογιάννη, Γεωργία Ξηρού και Ζωή Κατσάτου.