Ίσως την είδες στο Euphoria (τη σειρά της HBO), ίσως όχι -αν και θα έπρεπε. Σημασία έχει ότι το 20χρονο αμερικανικό μοντέλο θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον αφού στα 20 της είναι ήση μία από τις πολλά υποσχόμενες σταρ. Δες μερικά πράγματα που ίσως δεν ήξερες για την Hunter Schafer.

1) Γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1999, στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας. Έχει ύψος 1.77 και έχει τρία μικρότερα αδέλφια. Ο πατέρας της είναι πάστορας.

2) Πριν κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη στη σειρά Euphoria, η Hunter ήταν ήδη επαγγελματίας μοντέλο. Έχει ήδη συμμετάσχει στα fashion shows των Dior, Miu Miu, Marc Jacobs.

3) Όπως και ο χαρακτήρας της στη σειρά, η Hunter είναι transgender γυναίκα. Σε κάποια συνέντευξή της στο ραδιόφωνο δήλωσε «Θέλω να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι δεν είμαι εκ φύσεως γυναίκα γιατί δεν είναι κάτι που είμαι ή που νιώθω. Είμαι περήφανη που είμαι trans άτομο».

4) Εκείνη και η Zendaya γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και έγιναν κολλητές.

5) Το 2020 ανακηρύχθηκε Global Brand Ambassador της SHISEIDO Make up. Σύμφωνα με το brand, η πολύπλευρη προσωπικότητά της Hunter αποτελεί έμπνευση, εκπροσωπελι την αλλαγή και υπερβαίνει τα όρια εξυμνώντας τη μοναδικότητα εντός κι εκτός οθόνης. Ως η νέα Global Brand Ambassador SHISEIDO Makeup, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην καμπάνια της μάρκας στις αρχές του 2021. Η ίδια η Hunter δήλωσε: « Στη SHISEIDO, βλέπω ένα επίπεδο καλλιτεχνικής ενέργειας που είναι ξεχωριστό. Ως ένα άτομο που μου αρέσει να είμαι δημιουργικό με το μακιγιάζ, αυτό ήταν κάτι που μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον στη μάρκα. Η SHISEIDO είναι κάτι παραπάνω από το να προσπαθείς να δείξεις όμορφη ή να συμβαδίσεις με συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς. Η SHISEIDO κινείται παράλληλα με την τέχνη.»

6) Είναι ενεργό μέλος της LGBTQ+ κοινότητας. Μάλιστα έλαβε μέρος στη μήνυση που υποβλήθηκε ενάντια στην πολιτεία της Καλιφόρνιας για τις σημάνσεις στις τουαλέτες που δημιουργούν πρόβλημα στα άτομα με διαφορετική γενετική ταυτότητα.

7) Κρατάει αρκετά κρυφή την προσωπική της ζωή κι έτσι δεν γνωρίζουμε ακόμα αν βγαίνει με κάποιον/α.