Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, οι κοινωνικές μας υποχρεώσεις είναι πολλές και ναι, ευθέως θα αναφερθώ στους γάμους και στις βαπτίσεις που είμαστε καλεσμένοι!
Και άντε και βρήκες το outfit… βρήκες το χτένισμα… Με το μακιγιάζ όμως τι γίνεται;

Για να σε διευκολύνουμε λοιπόν, σου ετοιμάσαμε κάποιες hot makeup ιδέες που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και εσένα θα σε βγάλουν από την περισυλλογή!

1. Μονοχρωματισμός

Επέλεξε ένα χρώμα που να σου ταιριάζει και βάψε με το ίδιο και τα μάτια σου και τα χείλη σου και τα μάγουλα σου. Θα σου προτείναμε κάτι σε απόχρωση του ροζ ή του πορτοκαλί.

2. Μπλε μάτια

Πολύ καλοκαιρινό αποτέλεσμα και εντυπωσιακό. Διάλεξε όποια απόχρωση του μπλε θέλεις ή ακόμα κάνει και blending με διάφορες αποχρώσεις του.

3. Λευκό eyeliner

Top, top, top! Είναι στις τάσεις και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μπορείς να κάνεις όποιο στιλ γραμμής eyeliner θέλεις.

4. Έντονα χείλη

Και αυτό το στιλ παίζει πολύ! Έντονα χείλη, κατά προτίμηση σε τόνους του κόκκινου και του φουξ, αλλά μάτια πάρα πολύ ελαφριά βαμμένα, να φαίνονται φυσικά!

5. Μόκα

Μπορείς να κάνεις φοβερά παιχνίδια στα μάτια σου με σκιές και μολύβια στο χρώμα της μόκας. Πάντα στην μόδα και πάντα αποδίδουν ένα γλυκό αποτέλεσμα.

6. Νέον

Και για εσένα που είσαι τολμηρή… Μπες στο παιχνίδια με σκιές ή κραγιόν σε neon style. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου!

7. Στρας

Και όχι δεν εννοούμε τα gliiter… Κανονικά στρασάκια/κοσμήματα που τα κολλάς στο πρόσωπο σου και κυρίως γύρω από την περιοχή των ματιών! Talk of the town!

Οι επιλογές πολλές και ιδανικές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει καλύτερα και σου αρέσει περισσότερο!