Σε αυτή την ζωή τα περισσότερα πράγματα, δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν περνούν και τόσο καλά στην καθημερινότητα τους, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Η διάθεση μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες, το ζήτημα είναι πώς θα τους αντιμετωπίσεις.

Βάλε την ευτυχία λοιπόν στην ζωή σου, κάνοντας τα παρακάτω πέντε απλά βήματα:

tumblr_inline_ntr2cng0Av1tz7pyw_500

#1. Ξεκίνα ένα χόμπι

Στην καθημερινότητα σου μπορείς να βρεις ένα χόμπι που να σου δίνει ενέργεια και να σου ανεβάζει την διάθεση. Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις λίγη γυμναστική ή περπάτημα σε κάποιο πάρκο παρέα με την φίλη σου. Ακόμα καλύτερα κάποιο είδος χορού, όπως οι παραδοσιακοί γιατί όπως και να το κάνουμε κάπου θα σου χρησιμεύσουν.

#2. Διώξε του τοξικούς ανθρώπους

Ξέρεις ποιοι είναι αλλά ακόμα και τώρα σε επηρεάζουν στο έπακρο. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν που έχουν την τάση να σου χαλάνε ό,τι όμορφο, φρόντισε να τους απομακρύνεις από την καθημερινότητα σου σήμερα κιόλας.

#3. Πρόσεξε την διατροφή σου

Κι όμως η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο και μάλιστα σύμφωνα με έρευνα, όσες γυναίκες τρώνε πολύ fast food (σε τσάκωσα;;), κατά 50% είναι λιγότερο χαρούμενες. Στην ζωή δυστυχώς ό,τι είναι ωραίο, παχαίνει. Και όταν το τελευταίο αρχίζεις και το παρατηρείς, σίγουρα χάνεις αυτοπεποίθηση και πέφτεις σε μια βαθιά μελαγχολία.

#4. Ξεκόλλα απ΄το facebook

Τσίκι τσίκι όλη την ώρα στο facebook δεν κάνει καλό. Δεν στο λέμε εμείς, οι ερευνητές το έχουν αποδείξει και ποιοι είμαστε εμείς να το αμφισβητήσουμε; Για παράδειγμα, αν κατασκοπεύεις 10 φορές την ημέρα το προφίλ του πρώην σου και παρατηρείς πόσο καλά περνάει με την νέα του σύντροφο, τότε μάντεψε που θα φτάσει η διάθεση σου.

#5. Μη δίνεις ευκαιρίες παντού

Ναι οκ, οι ευκαιρίες είναι για να δίνονται αλλά αυτό ισχύει για τις δεύτερες και τις τρίτες. Μετά άστο, το χάσες το κορμί πατριώτη. Άσε που δεν τις αξίζουν όλοι και όλες.

#6. Μακριά κι αγαπημένοι με τον πρώην

Ο πρώην δεν υπάρχει ποτέ για καλό στην ζωή σου. Ειδικά όταν ζεις μια μονότονη κατάσταση που τραβάς απ΄τα μαλλιά χωρίς να βγαίνει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μακριά κι αγαπημένοι for sure.

#7. Σεξ, πολύ σεξ

Εντάξει δεν περίμενες εμάς προφανώς για να σου πούμε ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες που κάνουν σεξ κάθε μέρα είναι πολύ περισσότερο ευτυχισμένες από εκείνες που κάνουν μόνο σαββατοκύριακο. Με τις υγείες μας!