Είναι νωρίς να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε αμμουδιές και ξέγνοιαστες βόλτες σε πλακόστρωτα σοκάκια; Να φανταστούμε ότι μυρίζουμε την αλμύρα στον αέρα και απολαμβάνουμε μια ταινία στο αγαπημένο μας θερινό σινεμά με παρέα ή χωρίς; Να οργανώσουμε νοητά τη βαλίτσα μας για το επόμενο ταξίδι πετώντας μέσα πρώτα ένα χαμόγελο; Η απάντηση είναι όχι, ποτέ δεν είναι νωρίς για να ονειρεύεσαι όσα σε κάνουν ευτυχισμένη!

Η έμπνευσή μας για τον επόμενο προορισμό θα είναι η μούσα της Sandro που έχει στο μυαλό της τα ταξίδια και η νέα συλλογή που έρχεται από τη γραφική Νότια Γαλλία της δεκαετίας του ’70 και ’90. Οι ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, της άμμου, της ώχρας και της βανίλιας θα ταιριάξουν τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα που θα δούμε. Τα πλεκτά κομμάτια και τα tie-dye μοτίβα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις και τα floral θα μας φτιάξουν τη διάθεση κάθε στιγμή.

Η αισθητική των 70’s και ο μινιμαλισμός των 90’s συνδυάζονται αβίαστα στη νέα συλλογή Sandro, δημιουργούν ένα casual χαρακτήρα και μια χαλαρή κομψότητα για ένα «effortless chic» αποτέλεσμα. Πριν κλείσεις βαλίτσα πάρε μαζί οπωσδήποτε ένα bucket καπέλο ή ένα oversized τζάκετ γιατί τα ανδρικά κομμάτια ρούχων δεν έδειχναν ποτέ πριν τόσο σέξι πάνω σου.

Κι αν είμαστε ακόμα εδώ, νοητά έχουμε φτάσει ήδη στην παραλία που θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι μας με αυτά τα outfit: