Το να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά μπορεί να γίνει μια ξεκαρδιστική διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις αρκετά ποσά ενώ αν την κάνεις παρέα με φίλες τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πάρα πολύ. Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις τότε μπορείς παρακάτω να δεις τα 8 βήματα για να το πετύχεις.

Λούσε τα μαλλιά σου 24 – 48 ώρες πριν τη βαφή: Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει η βαφή να απορροφηθεί καλύτερα από το τριχωτό της κεφαλής αλλά και να κρατήσει περισσότερο.

Επέλεξε ένα χρώμα που σου αρέσει: Είναι εύκολο να μπερδευτείς με τα τόσα υπέροχα χρώματα που κυκλοφορούν αλλά αν είναι η πρώτη φορά που βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου τότε επέλεξε εναν ή δυο τόνους πιο ανοιχτούς ή πιο σκούρους από αυτό που κάνεις πάντα.

Προστάτευσε το σπίτι αλλά και τα ρούχα σου: Επειδή σίγουρα θα είναι μια δύσκολη διαδικασία και ενώ θες να βάψεις τα μαλλιά σου καταλήγεις να βάφεις όλα σου τα ρούχα και το υπόλοιπο σπίτι τότε μπορείς να τοποθετήσεις παλιές εφημερίδες στο πάτωμα ενώ εσύ φοράς ένα παλιό μπλουζάκι σου.

Βάλε μια πετσέτα στους ώμους σου: Αυτό θα σε βοηθήσει αφού αν στάξει η βαφή κατά τη διάρκεια της τότε η πετσέτα θα σε σώσει. Μπορείς μάλιστα για περισσότερη ασφάλεια να την πιάσεις με ένα κλάμερ στο μπροστινό μέρος του λαιμού σου.

 

 

 

Χτένισε τα μαλλιά σου: Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τους κόμπους αλλά και θα απλωθεί καλύτερα η βαφή.

Πρόσεχε μη βάψεις το κεφάλι ή τα αυτιά σου: Για να το αποφύγεις αυτό, άπλωσε με τα δάχτυλα σου λίγη βαζελίνη γύρω από το κεφάλι, στα αυτιά αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Βάλε γάντια: Μη ξεχάσεις να φορέσεις τα γάντια σου, ευτυχώς όλες οι βαφές μαλλιών έχουν μέσα στο κουτάκι μαζί με τις οδηγίες και ένα σετ γαντιών, να τα χρησιμοποιήσεις, αν δεν θες φυσικά να βάψεις τα χέρια σου.

Διάβασε τις οδηγίες: Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε διαδικασία διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης, πόση ώρα πρέπει να παραμείνει η βαφή κτλ κτλ.

Αν είσαι σε αναζήτηση μιας νέας βαφής μαλλιών χωρίς αμμωνία δοκίμασε την Olia της Garnier. Πρόκειται για την πρώτη μόνιμη βαφή μαλλιών  χωρίς αμμωνία που βασίζεται στη  δύναμη του ελαίου. Βελτιστοποιεί την απόδοση και ένταση του χρώματος, ενώ είναι αισθητά ορατή η βελτίωση της ποιότητας της τρίχας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Capture
Η νέα σύσταση της βαφής Olia στηρίζεται στον συνδυασμό των αισθήσεων. Βελούδινη κρεμώδης υφή, διακριτικό άρωμα λουλουδιών και ακόμα έως και 100% κάλυψη λευκών είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.Η Olia έχει στο portfolio της 22 αποχρώσεις, με μεγάλη ποικιλία σε ξανθά, καστανά , κόκκινα και μαύρο

 

Η Garnier έχοντας σαν δεδομένο τις ανάγκες της Ελληνίδας καταναλώτριας, η νέα καμπάνια της OLIA, προβάλλεται από τρεις λαμπερές και όμορφες γυναίκες διαφορετικού στυλ και background. Tα 3 αυτά διαφορετικά προφίλ εκπροσωπούν τις 3 βασικές κατηγορίες γυναικών στις οποίες απευθύνεται το προϊόν. Ο Νικόλας Βιλλιώτης, ο επίσημος Hair Colorist της Garnier, ήταν εκεί να συμβουλεύσει τις τρεις γυναίκες σχετικά με την απόχρωση που τους ταιριάζει.

Ας γνωρίσουμε τις πρωταγωνίστριες της καμπάνιας OLIA :

Ευαγγελία

Είναι στην ηλικία των 35+ και έχει τη δική της οικογένεια. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι αγαπάει την τελειότητα και προτιμά για την ίδια το ζωντανό και εντυπωσιακό χρώμα.

Μέχρι πρόσφατα εμπιστευόταν μόνο τους ειδικούς στα κομμωτήρια και όντας χρόνια πιστή στις αλλαγές χρωμάτων, έχει φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Έτσι, λόγω των γρήγορων και απαιτητικών ρυθμών ζωής της, η φροντίδα των μαλλιών της αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της περιποίησης ενώ θέλει να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα στο χρώμα με σκοπό το τέλειο αποτέλεσμα. Μη έχοντας αρκετό χρόνο να περιποιηθεί τα μαλλιά της, μετά την εγκυμοσύνη της, η Olia ήταν για εκείνη η ιδανική επιλογή. Όχι μόνο μπορεί εύκολα μόνο της στο σπίτι να βάφει τα μαλλιά της, αλλά με την Olia ξέρει ότι δεν τα ταλαιπωρεί.

Έυα

Είναι γυναίκα στην ηλικία των 25-34. Δεδομένου ότι δεν έχει οικογενειακές ευθύνες, εστιάζει την προσοχή της στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς λατρεύει το να είναι ελκυστική. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία να πειραματίζεται στο χρώμα των μαλλιών της και έχοντας επιχειρήσει μέχρι σήμερα όλα τα έντονα χρώματα, τα μαλλιά της έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.  Μέχρι τώρα δεν προτιμούσε βαφές με φυσικά συστατικά και χωρίς αμμωνία καθώς είχαν περιορισμένο αριθμό επιλογών χρωμάτων, μέχρι που γνώρισε την Olia. Πια μπορεί να συνεχίσει να δοκιμάζει νέα χρώματα, μιας και πιστεύει πως το χρώμα της αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της, αλλά παράλληλα ξέρει ότι τα μαλλιά της δεν ταλαιπωρούνται.

Άννα

Είναι νέα γυναίκα 25-34 η οποία έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις λευκές τρίχες. Πιστεύει στη φυσική ομορφιά και μέχρι σήμερα δεν θέλησε να παρέμβει στα μαλλιά της με βαφές που περιέχουν αμμωνία καθώς στοχεύει σε ένα φυσικό αποτέλεσμα με προϊόντα  που δεν φθείρουν την ποιότητα των μαλλιών της. Η Olia ήταν για εκείνη η ιδανική επιλογή: απόλυτη κάλυψη λευκών, εύκολο και γρήγορα στο σπίτι της.

Βάλε μουσική και καλή διασκέδαση!