Η εορταστική περίοδος είναι εδώ και μαζί της έρχονται πολλές ευκαιρίες για να βάλετε τη λάμψη στη ζωή σας. Αυτή η βραδινή συλλογή συνδυάζει το στυλ με ακαταμάχητα χρώματα και υφάσματα.

Γίνε η βασίλισσα του πάρτι γιατί φέτος οι γιορτές είναι πιο λαμπερές από ποτέ!

Ροζ λαμπερό σύννεφο

Παγέτα 80

Maximal lila

Η H&M με περηφάνια παρουσιάζει τη συλλογή Innovation Stories, μια συλλογή που εστιάζει στην αυτοέκφραση και εξερευνά τα όρια μεταξύ της online και της offline ζωής μας, συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία της υψηλής μόδας με τη φαντασία μιας εικονικής γκαρνταρόμπας. Η συλλογή H&M Innovation Metaverse Design Story θα διατίθεται στο hm.com από τις 8 Δεκεμβρίου

«Η ολοένα και πιο εικονική διάσταση της μόδας δημιουργεί συναρπαστικές μελλοντικές ευκαιρίες για την H&M, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε εξίσου δυναμικά, και τολμηρά σχέδια και στις φυσικές μας συλλογές. Εκτός από τις ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες, μας επιτρέπει επίσης να εστιάσουμε στο όραμά μας, για μια πιο βιώσιμη και συμπεριληπτική μόδα, στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο», λέει η Ann-Sofie Johansson, creative advisor της H&M.

Η ομάδα σχεδίασης τροφοδοτήθηκε από τις απέραντες δυνατότητες του metaverse καθώς και από την απτική ομορφιά του φυσικού κόσμου, η ready to wear συλλογή προσκαλεί την αυτοέκφραση και εξερευνά τη βιωσιμότητα σε τρεις διαστάσεις. Η πρώτη περιλαμβάνει ξεχωριστές γυναικείες και ανδρικές εμφανίσεις και μια σειρά από αξεσουάρ σχεδιασμένα με γνώμονα την κυκλικότητα. Η δεύτερη εστιάζει σε κομμάτια διαθέσιμα ως μέρος ενός προγράμματος ενοικίασης σε επιλεγμένα καταστήματα H&M ανά τον κόσμο. Στη συνέχεια, υπάρχει η τρίτη διάσταση, η ψηφιακή συλλογή, που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από κοινού από την H&M και το Ινστιτούτο Ψηφιακής Μόδας, το ψηφιακό ατελιέ και το thinktank με έδρα το Λονδίνο.

«Στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Μόδας είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την H&M σε μια ψηφιακή συλλογή που ξεπερνά τα όρια της μόδας όπως την ξέρουμε, απελευθερώνοντας σωματικούς περιορισμούς, αγκαλιάζοντας περαιτέρω τη δημιουργικότητα. Αυτά τα ψηφιακά ενδύματα είναι για κάθε σώμα, εκτείνονται πέρα από τις εποχές, πέρα από το φύλο και πέρα από την πραγματικότητα, και μας βοηθούν να σκεφτούμε τον πλανήτη», λένε η Leanne Elliott Young και η Cattytay, συνιδρύτριες του Ινστιτούτου Ψηφιακής Μόδας.