Η αλήθεια είναι ότι συχνά μας κοροϊδεύουν εμάς τις γυναίκες ότι κουβαλάμε «όλη τη ζωή μας» στις τσάντες μας. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πολλές φορές ξεχνάμε τα βασικά. Γι’αυτό το λόγο φτιάξαμε αυτή τη λίστα για σένα, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη κάθε φορά που βγαίνεις έξω ότι η τσάντα σου περιέχει όλα τα απαραίτητα!

 

Πορτοφόλι

Στο οποίο έχεις κάποια μετρητά, ταυτότητα και κάρτες (δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί τα χρειάζεσαι όλα αυτά).

 

Αντισηπτικό gel

Από το να καθαρίσεις τα χέρια σου κάπου έξω μέχρι να προστατεύσεις κάποιο κόψιμο από μολύνσεις, μη ξεχνάς να έχεις πάντα μαζί σου ένα μικρό, ελαφρύ μπουκαλάκι αντισηπτικό gel.

 

Χαρτομάντηλα

Από ξαφνική καταρροή έως το να θες να πιάσεις κάτι από κάτω χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου, τα χαρτομάντηλα χρειάζονται.

 

Mini ενυδατική

Ό,τι τύπο δέρματος κι αν έχεις, σου εγγυούμαστε ότι το δέρμα σου θα χρειαστεί λίγη ενυδάτωση κάποια στιγμή της ημέρας, όχι όμως αρκετή ώστε να τραβάς κάποιο μεγάλο κουτί μαζί σου.

 

Depon

Είτε σε πιάσει εσένα κάποιος ύπουλος πονοκέφαλος, είτε κάποιον που νοιάζεσαι, θα τα χρειαστείς.

 

Ταμπόν / Σερβιετάκια

Ποτέ δε ξέρεις πότε θα χρειαστούν, είτε σε σένα είτε σε κάποια φίλη σου!

 

Lip gloss

Ακόμα κι αν ακολουθείς το τέλειο τρικ μας που κάνει την ενυδατική σου lip balm, δε κάνει κακό να έχεις μαζί σου την απαραίτητη προστασία για τα χείλη σου.

 

Χαρτί και στυλό

Ναι, ξέρουμε, μπορείς να τα σημειώσεις στο κινητό σου ή να στείλεις μήνυμα, αλλά ποτέ δε ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς!

 

Εισιτήρια

Σε περίπτωση που δεν έχεις δική σου κάρτα για τα μέσα (είτε επειδή έχεις αμάξι, είτε επειδή δε τα χρησιμοποιείς συχνά), ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεθείς στη μέση του πουθενά. Άσε που χρησιμεύουν και ως χαρτί σε περίπτωση ανάγκης!

 

Κλειδιά + Κινητό

Enough said!