Όπως ξέρεις η μόδα κάνει κύκλους και πολλά λατρεμένα κομμάτια που φορούσες όταν ήσουν μικρή, επιστρέφουν ξανά. Το δυνατό comeback αυτή την φορά ανήκει στο βελούδο. Στην αγορά θα βρεις πολλά ρούχα που να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και αυτόματα γίνεται ένα must have item για το φθινόπωρο.

Και μπορεί κάθε φορά που βλέπεις παλιές σου φωτογραφίες να αναρωτιέσαι τι στο καλό σκεφτόσουν για τις επιλογές σου στα ρούχα, τώρα όμως οτιδήποτε μπορείς να το υποστηρίζεις σωστά αρκεί να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Αν λοιπόν επιλέξεις κάτι σε βελούδο, τότε πρέπει να δεις τους ακόλουθους τρόπους για να το φορέσεις όπως του αρμόζει.

1. Ankle Boots

Αποτελούν ήδη trend μιας και δεν είναι λίγες εκείνες οι fashion bloggers που το επιλέγουν για τις εμφανίσεις του. Αν λοιπόν δεν θες κάτι πιο τρανταχτό, μπορείς να επιλέξεις την safe επιλογή που ακούει στο όνομα ankle boots.

velvet1

2. Clutch τσάντα

Ικανή να αναδείξει όλο το outfit σου η βελούδινη clutch τσάντα, επιλέγοντας πάλι κάτι μικρό για να εντυπωσιάσεις σωστά.

velvet2

3. Το casual φόρεμα

Οτιδήποτε casual εμείς το στηρίζουμε πολύ, γι’αυτό και το καθημερινό βελούδινο φόρεμα με τα αγαπημένα sneakers είναι κάτι παραπάνω από ερωτεύσιμο.

velvet4

4. Blazer

Το βελούδινο blazer μπορεί να απογειώσει το look σου, αφού μπορεί να γίνει κομψό ακόμα και αν το συνδυάσεις με ένα καθημερινό σου τζιν και ένα λευκό t-shirt.

velvet6