Όταν ακούμε «Καθαρή ομορφιά», συνήθως μας έρχεται στο μυαλό ένα όμορφο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Σωστό! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Καθαρή ομορφιά είναι και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο μας. Όχι, όλα όμως. Μιλάμε για την πρώτη ελληνική απόλυτα CLEAN BEAUTY αντηλιακή σειρά από την aegli, που ήρθε για να μας αλλάξει την καθημερινότητα.

Όλα τα προϊόντα της είναι 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, VEGAN & CLEAN OCEAN. Μάλιστα, έχουν και πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό LEAPING INTERNATIONAL και όχι μόνο. Είναι πιστοποιημένα και από το Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιων Επιστημών CCMAR για μηδενική επιβάρυνση στο θαλάσσιο οικοσύστημα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όσο σημαντική είναι η προσωπική μας φροντίδα εξίσου σημαντική είναι και η φροντίδα προς το περιβάλλον.

Στην αντηλιακή σειρά CLEAN BEAUTY θα βρεις 4 προϊόντα:

1. CLEAN SUNSCREEN FACE SPF 30

2. CLEAN SUNSCREEN FACE TINTED SPF 30

3. CLEAN SUNSCREAN BODY SPF 30

4. CLEAN AFTER SUN FACE & BODY

Είμαστε σίγουρη πως την συγκεκριμένη σειρά θα την αγαπήσεις, καθώς περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να προστατευτείς από την αχτίδες του ήλιου.

Και τα 4 προϊόντα:
Περιέχουν αποκλειστικά το φυσικό ορυκτό φίλτρο Οξείδιο του Ψευδάργυρου για αποτελεσματική και μεγάλης διάρκειας προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Είναι εμπλουτισμένα με Ελαιοσώματα Καρθαμέλαιου, φυσική Βισαβολόλη, Τρίχωμο πανσέ, Επιλόβιο και Βιταμίνη Ε, προστατεύοντας μας από την φωτογήρανση.
Έχουν ελαφριά, μη λιπαρή υφή, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Επίσης είναι κατάλληλες για εγκύους, για όσες γυναίκες θηλάζουν, καθώς και για παιδιά άνω των 3 ετών.
Η CLEAN SUNSCREEN FACE – TINTED είναι χρωματισμένη με φυσικά χρώματα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα ενώ διαθέτει ήπια κάλυψη των ατελειών.

Όπως κατάλαβες, ότι γύρευες σε αντηλιακή προστασία άκρως φιλική προς το περιβάλλον, είναι εδώ και υπάρχει στ’ αλήθεια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.