Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που ενώ έχουν απαιτήσεις από τη σχέση τους ή θέλουν άλλα πράγματα από αυτά που δείχνουν, δυσκολεύονται πάρα πολύ να εκφραστούν, με αποτέλεσμα να μην νιώθουν και τόσο καλά στην σχέση που βρίσκονται.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν μπορεί να πει «όχι». Ειδικά στην αρχή της σχέσης του που θέλει να πάνε όλα καλά και να είναι μόνιμα μέσα στις γλύκες, δεν υπάρχει περίπτωση να εναντιωθεί στον/ην άλλο/η. Θα του/της κάνει όλα τα χατίρια και θα προτιμήσει να καταπιεστεί ο ίδιος παρά να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του ή να του πει πώς ακριβώς νιώθει. Όλη αυτή η κατάσταση είναι αρκετά ψυχοφθόρα για τον Ζυγό και φυσικά δεν μπορεί να την αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή, όσο προχωρά η σχέση, μην μπορώντας να κρατηθεί άλλο, θα πει αυτά που χρειάζεται και θέλει. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χωρίσει στο τέλος, καθώς ο/η άλλος/η σοκάρεται με την αλλαγή αυτή στην στάση και στην συμπεριφορά του και δεν τον αναγνωρίζει καν. Ο Ζυγός, με την συμπεριφορά αυτή κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ψεύτης και υποκριτής, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γνωστό ότι ο Αιγόκερως έχει ένα θέμα με την… έκφραση και ειδικά αυτή των συναισθημάτων του. Δεν θα σε αφήσει ποτέ να καταλάβεις τι έχει ανάγκη ή τι θέλει. Μπορεί να τον θεωρείς ψυχρό, ωστόσο να ξέρεις ότι όταν ερωτεύεται και μπαίνει σε μια σχέση, δεν είναι καθόλου «παγόβουνο». Το αντίθετο μάλιστα. Θα κάνει πολλά χατίρια και θα κάνει και τα στραβά μάτια σε πράγματα που ίσως και να τον ενοχλούν. Θα κάνει πίσω σε αρκετές απαιτήσεις του/της άλλου/ης και θα προσπαθήσει να τον/την κάνει ευτυχισμένο/η. Το θεωρεί χρέος του άλλωστε αυτό. Πάντως να ξέρεις δεν θα κάνει για πάντα πίσω. Στην αρχή της σχέσης θα είναι «βούτυρο στο ψωμί», στην συνέχεια όμως θα γίνει πιο εκφραστικός/η στο τι επιθυμεί ή τι τον ενοχλεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος για να μπει σε σχέση, σημαίνει ότι έχει βρει τον άνθρωπο που την καλύπτει σε όλα. Σημαίνει ότι νιώθει πράγματα για τον/την άλλο/η και είναι διατεθειμένη να κάνει πολλά. Ένα από αυτά είναι να γίνει κάτι σαν… «υπηρέτρια» στην σχέση, προκειμένου να τον/την ευχαριστήσει και να τον/την φροντίσει. Το νιώθει και το κάνει. Στην αρχή όλα είναι καλά μέσα στην σχέση, καθώς μέχρι ένα σημείο, δεν τη ενοχλεί ιδιαίτερα αυτή η κατάσταση. Όμως αρκετά σύντομα θα κουραστεί, θα αγανακτήσει και δεν θα αντέξει να συνεχίσει άλλο σε αυτούς τους ρυθμούς. Έχει ένα θέμα με το πώς εκφράζεται και δεν μπορεί να εξωτερικεύσει όλα αυτά που θέλει από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, όταν φτάσει στο «αμήν», θα κάνει ένα μεγάλο «μπαμ» και θα αποφασίσει να βάλει ξανά τον εαυτό της πάνω από όλα. Σαφώς και θα σταματήσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες του/της άλλου/ης και θα φροντίσει να ικανοποιήσει τις δικές της, αλλιώς δεν θα γυρίσει να κοιτάξει πίσω ξανά.

 

Πηγή: astrology.gr