Το ακόλουθο άρθρο είναι αφιερωμένο στις τάσεις των χρωμάτων των μαλλιών για το 2018. Είναι ένα άρθρο για κάθε γυναίκα που αναζητά νέους τρόπους να αλλάξει το στυλ της. Όταν μιλάμε για αλλαγές το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι να δοκιμάσουμε ένα νέο χρώμα μαλλιών.

 

Τα καστανοκόκκινα

Τα καστανοκόκκινα προσφέρουν μια ευρεία γκάμα μαλλιών για όσες δεν μπορούν να δεσμευτούν και να αποφασίσουν μεταξύ της παλέτας κόκκινου ή καστανού. Αν αγαπάς τα φυσικά χρώματα αυτές είναι οι αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

 1

Ξανθό balayage

Αυτή η τεχνική είναι για όσες θέλουν να δώσουν λίγη λάμψη στη φυσική τους εμφάνιση. Το αποτέλεσμα γίνεται μοναδικό ειδικά όταν συνδιάζεται με καφέ τόνους. Ωστόσο, θα πρέπει η επιλογή του χρώματος να γίνει με προσοχή ώστε να κολακεύεται ο τόνος του δέρματος σου.

 2

Μωβ

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι τάση αυτή τη στιγμή. Τι μπορεί να είναι πιο θηλυκό και κολακευτικό από παστέλ αποχρώσεις του μωβ. Η τολμηρή χρωματική παλέτα ταιριάζει σε πολλούς τόνους δέρματος αλλά και χρώματα ματιών.

 3

Καραμέλα

Η καραμέλα είναι μια από τις πιο εξελιγμένες αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αριστουργημάτων. Είτε το πιστεύεις είτε όχι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες. Όποιος και αν είναι ο τόνος δέρματος σου δοκίμασε το και θα λάμψεις για μια ακόμα χρονιά.

 download