Όλοι μας λίγο ή πολύ όταν κάνουμε μια σχέση αποτραβιόμαστε από τις συνήθειες μας και τον περίγυρο μας.

Το καλό βέβαια είναι να έχουμε ένα μέτρο σε όλα και να μοιράζουμε σωστά τον χρόνο μας.

Ωστόσο, κάποια ζωδιάκια, όταν ερωτευτούν, πέφτουν κυριολεκτικά με τα μούτρα στο ταίρι τους.

Ποια είναι όμως αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος «κολλάει» και όταν «κολλάει» πραγματικά γίνεται ένα με τον/την άλλο/η. Ξεχνάει τα πάντα, αδιαφορεί και ασχολείται μόνο με το άλλο του μισό. Αφήνει στην άκρη φιλίες, συγγένειες κτλ. Είναι αυτό που λέμε, τον «χτυπάει» ο έρωτας κατακούτελα και παθαίνει κοκομπλόκο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο, η σχέση του είναι όλη του η ζωή. Από την στιγμή που έχει αποφασίσει να είναι με έναν άνθρωπο, θα είναι μόνο μαζί του. Εύκολα θα ξεχάσει φίλους, φίλες, γνωστούς κτλ και θα περνάει όλο του τον χρόνο με το amore του. Όταν είναι ερωτευμένος είναι σαν να φοράει ροζ γυαλιά και να πετάει σε… ροζ συννεφάκι.

ΖΥΓΟΣ

Ο κατ’ εξοχήν σχεσάκιας του ζωδιακού. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για την συμπεριφορά των Ζυγών όταν ερωτεύονται; Ε, λοιπόν είναι όλα αλήθεια… Πάνω από όλους και από όλα είναι το ταίρι τους. Ξεχνούν τους πάντες και τα πάντα. Θα προτιμήσουν να βγουν με τον “έρωτά τους τον μεγάλο και αγιάτρευτο” παρά με φίλες/ους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα τα ξαναπείτε, όταν χωρίσει (χαχαχα).

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα χειρότερος από τον Ζυγό, είναι ο Ιχθύς. Αυτός περπατάει και ονειρεύεται το άλλο του μισό, δεν το σκέφτεται απλά… Μιλάμε για το άτομο που θα εξαφανιστεί από προσώπου γης, ζει και αναπνέει για τον έρωτά του και μετά, όταν περάσουν τα πρώτα μέλια κι αρχίσουν τα ζόρια, τότε θα ξεκολλήσει… Μέχρι τότε όμως γραμμένο/η θα σε έχει κι ακόμα κι αν βρεθείτε κάποια στιγμή το μυαλό του στο έτερο ήμισυ θα το έχει και δε θα σε παρακολουθεί καν…

Πηγή: astrology.gr