Γιατί όσο και να νομίζεις πως περιποιείσαι την επιδερμίδα του προσώπου σου, πάντα υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες τις οποίες ακόμα κάνεις λάθος, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Είμαστε όμως εδώ για να τα διορθώσουμε όλα!

1 Ο καθαρισμός του προσώπου
Εκτός από το γεγονός πως είναι πολύ σημαντικό να πλένεις το πρόσωπο σου κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, είναι εξίσου σημαντικό να το πλένεις και σωστά. Ο σωστός τρόπος, σύμφωνα με κορυφαίους ειδικούς ομορφιάς είναι να απλώνεις ένα πλούσιο λάδι στο πρόσωπο σου για αρχή, κάνοντας απαλό μασάζ με απαλές κινήσεις. Ιδανικό είναι το λάδι προσώπου των Body Shop, Oils of Life Intensely Revitalizing. Στην συνέχεια, και αφού το λάδι έχει αφαιρέσει μακιγιάζ και ρίπους, πλένεις το πρόσωπο σου με κάποιο σαπούνι δημιουργώντας μπόλικο αφρό. Το μυστικό είναι πάντα στον αφρό!
intensely-revitalizing-facial-oil

2 Η αποτρίχωση στα πόδια
Αν στα πόδια χρησιμοποιείς ξυραφάκι, τότε είναι τεράστιο λάθος αν το χρησιμοποιείς με φορά από τον αστράγαλο προς το γόνατο. Με την αντίθετη κατεύθυνση του ξυραφιού από την τρίχα, είναι πιθανό να δημιουργήσεις περισσότεους ερεθισμούς και να γεμίσεις σπυράκια. Ενώ ο ελαφρύς ερεθισμός που έχεις μετά τι ξύρισμα είναι από αυτό, αφού κανονικά θα πρέπει να χρησιμοποιείς το ξυραφάκι με φορά από το γόνατο προς τον αστράγαλο.

3 Το χτένισμα των μαλλιών
Αν χτενίζεις τα μαλλιά σου από τις ρίχες προς τις άκρες, σταμάτησε το άμεσα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να σπάσει η τρίχα, να δημιουργήσεις ψαλίδα και να κάνεις αυτές τις μικρές φύτρες που πετάνε με δική τους πρωτοβουλία στις ρίζες των μαλλιών σου. Ειδικά όταν αυτό το κάνεις σε βρεγμάνε μαλλιά. Το κόλπο και ο σωστός τρόπος είναι να χτενίζεις τα μαλλιά σου τμηματικά από κάτω προς τα πάνω, καλύπτοντας ένα μικρό κομμάτι κάφε φορά και ανεβαίνονταςι σιγά-σιγά. Ενώ μετά από κάθε βούρτσισμα μην ξεχνάς να βάζεις λάδι για να αποφεύγεις το φριζάρισμα και τις άγριες άκρες. Δικό μας αγαπημένο το σπρέι Supreme Oils για ενδυνάμωση και ενυδάτωση με μια αγωγή διπλής φάσεως, από την Avon!
884358_1