Γιατί μπορεί να μιλάμε για την Khloe Kardashian, μια γυναίκα με προσωπικό σύμβουλο ομορφιάς, αλλά όταν όλα περιστρέφονται γύρω από το θέμα της γήρανσης και την διατήρησης της νεανική όψης, τα πράγματα απλουστεύονται. Πολύ! Και τα μυστικά της πιο τσαμπουκαλεμένης Kardashian είναι πάρα πολύ απλά για να μην τα εντάξεις και εσύ στην ρουτίνα σου.

Τι κάνει λοιπόν η Khloe για να διατηρεί την επιδερμίδα της νέα και λαμπερή;

1 Πίνει πολύ νερό
Γιατί ως γνωστόν το νερό είναι πηγή νεότητας, χαρίζει στην επιδερμίδα σφρυγιλότητα και ελαστικότητα και διατηρεί την νεανική της όψη. Ενώ σου χαρίζει φρεσκάδα και φυσική λάμψη.

2 Βάζει πάντα αντηλιακή κρέμα στα χέρια της
rg_hand-and-nail-cream_sublime

Γιατί ένα σημείο του σώματος σου που δείχνει την ηλικία σου μετά το λαιμό, είναι τα χέρια σου. Και η καλή ενυδάτωση αλλά και η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου είναι βασικά στοιχεία για να διατηρήσεις τα χέρια σου νέα και όμορφα. Ιδανική η κρέμα χεριών της Roger & Gallet με βούτυρο καριτέ και νυχτολούλουδο που πορστατεύει και ενυδατώνει.

3 Βάζει έλαια στο πρόσωπο της
bio-oil

Και μάλιστα πολλά και διάφορα! Το αγαπημένο της είναι το Bio-Oil, το οποίο είναι και πολύ οικονομικό. Η διαδικασία απλή και σωτήρια. Δυο με τρία βράδια την εβδομάδα άπλωσε μπόλικη ποσότητα λαδιού στο πρόσωπο σου και πέσε για ύπνο. Το πρωί πλύνε καλά και είσαι έτοιμη!