Μπορεί να είναι από την κούραση, μπορεί από την έλλειψη ύπνου οι μαύροι κύκλοι όμως δεν έχουν θέση στο πρόσωπο σου και εμείς έχουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να τους εξαφανίσεις!

1 Ντομάτα
Η ντομάτα βοηθάει κατά πολύ στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου κάνει θαύματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό ντομάτας και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και να το απλώσεις στο κάτω μέρος των ματιών. Άφησε το για λίγα λεπτά και ξέβγαλε.

2 Πατάτα
Αυτό το εύκολο κολπάκι θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους άμεσα. Τρίψε ωμή πατάτα και στην συνέχεια πίεσε την με τα χέρια σου για να βγει το ζουμί. Μετά βούτηξε δυο μπαλάκια από βαμβάκι στον χυμό και βάλε τα στα μάτια σου για δέκα λεπτά.

3 Τσάι
Ενώ το κλασσικό, παλιό και δοκιμασμένο κόλπο είναι τα σακουλάκια του τσαγιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φυλάξεις δυο χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού, να τα βάλεις για λίγη ώρα στο ψυγείο και να τα τοποθετήσεις στα μάτια σου.

4 Γάλα
Ναι, καλά άκουσες το γάλα κάνει θαύματα αρκεί να είναι πολύ κρύο. Πάρε δυο μπάλες από βαμβάκι, μούλιασε τες στο κρύο γάλα και τοποθέτησε τες πάνω στην περιοχή των μαύρων κύκλων. Αφήνεις για δέκα λεπτά και ξεπλένεις με κρύο νερό.