Και θα θες να τα δοκιμάσεις ΤΩΡΑ!

Γιατί το μακρύ μαλλί μπορεί κάποιες φορές να γίνει άτονο, φλατ και λίγο βαρετό. Για να ανανεώσεις λοιπόν την εμφάνιση σου, να δώσεις νέο αέρα στο φθινωπορινό σου στιλ αλλά και να μην αποχωριστείς τα μακριά μαλλιά σου, αυτά είναι τα χτενίσματα που χρειάζεται να υιοθετήσεις. Και λογικά θα τα λατρέψεις όλα.

Διάλεξε υπεύθυνα!

Old Hollywood
robbie

Τα σπαστά κυματιστά μαλλιά που θυμίζουν λίγο περασμένες δεκαετίες είναι σαγηνευτικά. Δοκίμασε τα σε μήκος λίγο πιο κάτω από τους ώμους και επέλεξε το μόνο αν έχεις όρεξη και χρόνο για καθημερινό χτένισμα.

Beach Waves
chrissy

Τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά είναι ανέμελα, παιχνιδιάρικα και ταιριάζουν άψογα σε μακρυά μαλλιά. Για να τις πετύχεις άπλωσε έναν αφρό σε βρεγμένα μαλλιά, πίεσε με τα χέρια σου τα μαλλιά σου σε μικρές χούφτες και άφησε τα να στεγνώσουν. Voila!

Ίσιωνε
riri

Το πιο απλό, το πιο κλασσικό και το πιο όμορφο. Το χτένισμα δεν-πετάει-ούτε-τρίχα, εκτός από το γεγονός πως είναι πάλι στη μόδα, κάνει τα μαλλιά σου φαίνονται απαλά και γυαλιστερά. Ταιριάζει τέλεια σε μαύρα μαλλιά, σε περίπτωση που έχεις ή σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα σου!

Κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες
zendaya

Γιατί είναι πολύ της μόδας. Δίνουν τελείως διαφορετικό αέρα σε οποιαδήποτε εμφάνιση και είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχουμε δει τελευταία. Και ναι, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια ελαφριά περμανάντ με το πρώτο φύλλο που θα πέσει, ψέμματα δεν θα πούμε.

Bang Bangs
sel

Οι αφέλειες είναι super cute. Αλλά κρύβουν και πολλές παγίδες. Αν έχεις πολύ μικρό κούτελο ή πρόσωπο καλύτερα να μην τις επιχειρήσεις. Αν πάλι σε παίρνει, φρόντισε να τις αφήσεις ελάχιστα πιο μακριές, καθώς έτσι προστάσουν οι φετινές τάσεις.