Γύρισες από τις διακοπές και θες μια αλλαγή για να ξεκινήσει καλά το φθινόπωρο; Γιατί να μη δοκιμάσεις κάποιο από τα πιο hot hairstyles αυτή τη στιγμή; Τα νέα σου μαλλιά θα σου φτιάξουν τη διάθεση, και σίγουρα αξίζεις μια μίνι ανανέωση για να μπει καλά η σεζόν!

 

  • Φράντζα / Αφέλειες

Καλά διάβασες, η φράντζα και οι αφέλειες θα είναι πολύ hot αυτό το φθινόπωρο! Είτε έχεις τα μαλλιά σου καρέ ή μακριά, κυματιστά ή ίσια, μια φράντζα θα ανανεώσει το στυλ σου εύκολα και γρήγορα. Αν αναρωτιέσαι τι φράντζα ή αφέλειες πρέπει να κάνεις, οι πιο hot τάσεις είναι πυκνές, ολόισιες αφέλειες που αγγίζουν τα φρύδια σου, φράντζα στο πλάι ή ελαφριές τούφες που περιβάλλουν κι αγκαλιάζουν το πρόσωπο!

 

hair-fringe

 

 

  • Αγορίστικα

Τα buzzcuts, τα pixie cuts και τα κουρέματα a la garcon αυτή τη στιγμή είναι πολύ στη μόδα (το κατάλαβες σίγουρα κι από την τεράστια αλλαγή της Katy Perry), και αν είχες ποτέ την ενδόμυχη επιθυμία να τολμήσεις αυτό το low-maintenance hairstyle τώρα είναι η καλύτερη ώρα! Όλα επιτρέπονται αυτό το φθινόπωρο, από πολύ κοντοκουρεμένο στυλ μέχρι και τούφες που περιβάλλουν το πρόσωπο!

 

hair-short

 

 

  • Καρέ

Το καρέ αυτό το φθινόπωρο παίρνει τη θέση του ανάμεσα στην ελίτ των hairstyles και δε θα μπορούσαμε να χαιρόμαστε πιο πολύ! Οι κυρίαρχες τάσεις είναι ανάλαφρες, κυματιστές τούφες, αρκετά μακριές ώστε να μπορείς εύκολα να τις πιάσεις μια ανέμελη αλογοουρά, από τη μία, και «αυστηρά», ολόισια, γυαλιστερά καρέ (με φράντζα ή αφέλειες) από την άλλη!

 

pjimage

 

Όπως κατάλαβες, hot αυτό το φθινόπωρο είναι hairstyles πρακτικά, που μπορούν να κολακέψουν κάθε γυναίκα! Τώρα μένει να διαλέξεις το αγαπημένο σου και να απολαύσεις τον αέρα ανανέωσης που θα σου προσφέρει το καινούριο σου στυλ! Κι αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα στα μαλλιά σου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ!