Ξέρεις καλά ότι οι άντρες τρελαίνονται με τα εσώρουχα. Άλλοι προτιμούν τα πρόστυχα και μικροσκοπικά, άλλοι είναι fan της δαντέλας που προσδίδει μια πιο σέξι και ρομαντική ταυτόχρονα νότα. Πολλοί αγαπούν το κλασικό μαύρο και άλλοι προτιμούν το λευκό χρώμα. Ας μιλήσουν όμως καλύτερα τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε σε περισσότερους από 1.000 άντρες, οι οποίοι μαρτύρησαν τι είναι εκείνο που τους αρέσει να αντικρίζουν όταν η κοπέλα τους πετάει τα ρούχα της. Ποια είναι τα εσωρουχα που τους ανάβουν και προτιμούν να βλέπουν επάνω μας;

Θα εκπλαγείς αν δεις το νούμερο ένα στη λίστα των αντρών. Δεν είναι ούτε το στρινγκ, ούτε τα brazilian, αλλά τα μποξεράκια! Κι όμως, το 40% των αντρών που ρωτήθηκαν για το αγαπημένο τους είδος εσωρούχων στις γυναίκες, απάντησαν ότι προτιμούν τα εσώρουχα-σορτσάκια. Ο λόγος είναι ότι οι γυναίκες νιώθουν άνετα όταν φορούν αυτά τα εσώρουχα και όταν νιώθουν άνετα, φαίνονται και πιο σέξι. Επίσης, ισχυρίστηκαν ότι ο συγκεκριμένος τύπος εσώρουχου κολακεύει πολύ τον πισινό της γυναίκας.

Το 34% των αντρών ψήφισαν τα τάνγκα. Ο λόγος που επικαλέστηκαν είναι η υπέροχη θέα ολόκληρου του πισινού της γυναίκας. Κακά τα ψέματα, οι άντρες λατρεύουν το σημείο αυτό του γυναικείου σώματος, κάτι που αναδεικνύει με τέλειο τρόπο ο συγκεκριμένος τύπος εσώρουχου.

Μόλις το 13% εκδήλωσε την προτίμησή του στα στρίνγκ. Οι περισσότεροι τα θεωρούν λίγο ξεπερεσμένα και πολυφορεμένα. Όμως, οι φανατικοί οπαδοί τους, δηλώνουν γοητευμένοι με την εφαρμογή που κάνουν στο σώμα της γυναίκας, καλύπτοντας μόνο τα απαραίτητα. Το λεπτό κορδόνι, δεν αφήνει και πολλά πράγματα στην φαντασία τους και αυτό τους ανάβει.

Στο 12% των ανδρών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα,αρέσουν τα κλασικά σλιπάκια, που μοιάζουν με το κάτω μέρος του μπικίνι. Δεν τα θεωρούν τα πιο σέξι εσώρουχα, αλλά τους αρέσει επειδή είναι ρομαντικά. Αν έχουν και λίγη δαντελίτσα, ακόμα καλύτερα.

Τα εσώρουχα που πρέπει να κρύψεις ή να φροντίσεις να μη δει ποτέ επάνω σου, είναι εκείνα της γιαγιάς, ή της περιόδου, όπως συνηθίζουμε να τα ονομάζουμε. Εκτός κι αν έχεις πέσει σε εκείνο το 1% που δήλωσε ότι τα προτιμάει και τα βρίσκει πολύ σέξι.