Τα γυαλιά ηλίου δεν έχουν εποχή, ειδικά εδώ στην Ελλάδα είναι το αγαπημένο αξεσουάρ αντρών και γυναικών όλο το χρόνο. Όμως και στο εξωτερικό έχουν την τιμητική τους ακόμα και το Φθινόπωρο, αφού ολοκληρώνουν το στιλ και την εμφάνιση κάποιου με μοναδικό τρόπο. Χαζεύοντας fashion weeks και κόκκινα χαλιά τις τελευταίες ημέρες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι fashion lovers αγαπούν τις εμφανίσεις με γυαλιά ηλίου και μπορείς να πάρεις ιδέες από το στιλ τους για να διαμορφώσεις το δικό σου.

 

Από τα αγαπημένα μας brand γυαλιών ηλίου είναι φυσικά η Carrera με τα υπέροχα κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδιά της. Από τη φθινοπωρινή συλλογή για το 2021 ξεχωρίσαμε ήδη τα 272/S που συνδυάζουν το σύγχρονο με το ρετρό και έχουν τετραγωνισμένη φόρμα και την εμβληματική σαρνιέρα TANK της μάρκας – εμπνευσμένη από το ντεπόζιτο (tank) βενζίνης των ρετρό μηχανών cafe racer, ως φόρος τιμής στην κουλτούρα των αγώνων μοτοσυκλετών.

Carrera 272/S

Την προσοχή σου αξίζουν και τα υπερμεγέθη Flag Lab 11 σε φόρμα ορθογώνιας μάσκας για αθλητικό στιλ σε αστικό περιβάλλον! Αν είναι και καθρέφτης ακόμα καλύτερα. Για να μεγαλώσει το δίλημμά σου, δες και τα HyperFit 22/S που «κλείνουν το μάτι» στους αθλητές με τη μοναδική τους κατασκευή που προσαρμόζεται φυσικά στο σχήμα του προσώπου και έχουν ανατομική εφαρμογή. Αγκαλιάζουν απαλά το πρόσωπο, χωρίς να γλιστρούν, ενώ μπορείς να τα «δέσεις» στο λαιμό όταν δεν τα χρησιμοποιείς.

Carrera Flag Lab 11

Carrera Hyper Fit 22/S