Τις ημέρες που έχει τρομερή ζέστη, το ιδανικό για εσένα θα ήταν να έμενες σπίτι κάτω από το κλιματιστικό, ή να σε μια παραλία να πλατσουρίζεις επί ώρες. Επειδή όμως το καλοκαίρι, δουλεύεις κανονικά -πέρα από τις ημέρες που έχεις άδεια- πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο σου. Η ζέστη είναι επικίνδυνη.

Γι’αυτό λοιπόν, απόφυγε οπωσδήποτε τα παρακάτω:

στυλ

1. Τα μεταξωτά

Τα μεταξωτά ρούχα σου προκαλούν περισσότερη ζέστη ακόμα και συνεπώς ιδρώτα. Και επειδή προφανώς είναι αντιαισθητικό, προτίμησε καλύτερα κάτι βαμβακερό για να σου δίνει μια παραπάνω δροσιά.

2. Τα στενά τζιν παντελόνια

Οτιδήποτε skinny, απλά δεν το φοράς. Αν δεν θες να φορέσεις σορτσάκι για τους δικούς σου λόγους, προτίμησε κάτι οπωσδήποτε αέρινο, όπως μια άνετη παντελόνα, ή μια ολόσωμη φόρμα.

3. Τα σανδάλια με πολλά λουράκια

Ακατάλληλα τελείως, ειδικά αν χρειάζεται να περπατήσεις αρκετά. Προτίμησε ένα άνετο σανδάλι χωρίς πολλές υπερβολές.

4. Τα δαχτυλίδια

Όλα τα αξεσουάρ γενικά καλό είναι να μην τα φοράς με την ζέστη. Ειδικά τα δαχτυλίδια. Με την ζέστη τα χέρια σου πρήζονται περισσότερο και όλα αυτά σε συνδυασμό με τον ιδρώτα, είναι εντελώς άβολα.

5. Τα σκουρόχρωμα ρούχα

Not απλά. Το καλοκαίρι γενικά να προτιμάς ανοιχτές αποχρώσεις, γιατί τα σκουρόχρωμα τραβούν περισσότερο τις ακτίνες του ήλιου, αλλά σου φτιάχνουν επιπλέον και την διάθεση.