Και, όμως συμβαίνουν και αυτά! Κάποια ζωδιάκια όταν δουν ότι ζορίζονται στην σχέση τους και δεν θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω ψάχνουν αφορμές για τσακωμούς ώστε να κάνουν το ταίρι τους να τους χωρίσει επειδή εκείνοι είναι «αδύναμοι» να δώσουν το οριστικό τέλος!

KΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και θα προσπαθήσει να σου σπάσει τα νεύρα. Να σε φτάσει σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης που να θες να φύγεις τρέχοντας. Και πίστεψέ μας σε κάτι τέτοιο είναι… μανούλα. Το έχει σπουδάσει το αντικείμενο και αντίπαλο δεν έχει. Μιλάμε για ένα άτομο που θα πάρει αυτό που θέλει, αλλά μέχρι να το πάρει, μπορεί και να σε τρελάνει. Δεν θέλει να φεύγει πρώτος εκείνος από την σχέση, οπότε υποσυνείδητα ή μή, εξαναγκάζει τον/την άλλο/η να το βάλει στα πόδια με την μίρλα, την γκρίνια και τον ψυχολογικό πόλεμο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει. Μπορεί να περνάει χάλια σε μια σχέση και να θέλει να χωρίσει, αλλά την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει. Μέσα από τους καβγάδες, την ένταση και σαφώς τον ψυχολογικό πόλεμο, θα αναγκάσει την απέναντι πλευρά να πάρει πάνω της την ευθύνη για τον χωρισμό και να πει «τέλος, δεν πάει άλλο». Έτσι φεύγει από εκείνον το «βάρος», νιώθει απαλλαγμένος και ξαλαφρωμένος και του είναι πιο εύκολο να το διαχειριστεί. Δεν λέμε ότι αυτή την τακτική την κάνει επί τούτου. Μπορεί να του βγαίνει και υποσυνείδητα όλη αυτή η αντίδραση και η αντιμετώπιση.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν έχει το ψυχικό σθένος να σου πει «τελειώσαμε». Δεν αντέχει να σε πληγώσει και να νιώθει ότι φταίει εκείνος για τον πόνο που σου προκάλεσε ο χωρισμός. Οπότε τι θα κάνει; Θα σε εξαντλήσει ψυχολογικά, μέχρι να αγανακτήσεις και να σηκωθείς εσύ να φύγεις. Και τότε είναι που θα μπορεί να το παίξει και το θύμα της υπόθεσης και να βγει με άνεση από πάνω σε κάθε καβγά ή συζήτηση. It’s a win win situation για τον Ιχθύ και το γνωρίζει. Και να ξέρεις, όπως και ο Καρκίνος, είναι μανούλα στα “παιχνίδια” αυτά. Μην τα βάλεις μαζί του. Θα χάσεις…

 

Πηγή: astrology.gr