Τι και αν λέμε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός; Τι και αν πιστεύουμε ότι είμαστε όσο νιώθουμε; Τι και αν διαδηλώνουμε ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά;
Για τρεις κυρίες του ζωδιακού, αυτά είναι κουραφέξαλα και αποκλείουν το ενδεχόμενο του να έκαναν σχέση με κάποιον μικρότερο τους.
Και ποιες είναι αυτές; Voila!

TAYΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος δεν μπορεί να νιώσει ασφάλεια στο πλευρό ενός μικρότερου άντρα. Και η ασφάλεια για εκείνη σε μια σχέση είναι το Α και το Ω.

Δεν είναι στην ίδια φάση με εκείνον και θεωρεί πως το χάσμα μεταξύ τους δεν μπορεί να καλυφθεί. Δεν της δίνει την σταθερότητα που χρειάζεται και έτσι θα τον απέρριπτε ως σύντροφο.

Όχι όμως ως εραστή. Γιατί είπαμε… Άλλο το σεξ, άλλο η σχέση. Στο κρεβάτι θα πέρναγε καλά και θα τον “ξεζούμιζε”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός θα έκανε σεξ με μικρότερο και θα το ευχαριστιόταν στο έπακρο. Αν όμως εκείνος πήγαινε και της ζητούσε… σχέση ή γάμο, τότε θα του έριχνε ένα μεγάλο άκυρο γιατί πολύ απλά δεν τον εμπιστεύεται.

Τον θεωρεί ανώριμο, ότι θα την κερατώσει, ότι θα κοιτάζει μικρότερες γυναίκες και ότι μπορεί να θέλει να την εκμεταλλευτεί οικονομικά ή με οποιοδήποτε τρόπο. Θα τον αντιμετώπιζε στο μυαλό της ως έναν ζιγκολό και τίποτα περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως έχει μεγάλη… πέραση στους μικρότερους άντρες. Την βλέπουν ως «δασκάλα» τους σε όλα και κυρίως στο σεξ. Είναι και η στάση της ή το ύφος της που τους κάνει να βγάζουν τέτοια βίτσια, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να την ερωτευτούν και να ζητάνε σχέση.

Εκείνη όμως δεν θα το δεχόταν ποτέ αυτό διότι πολύ απλά βλέπει το χάσμα μεταξύ τους και τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός. Ξέρει ότι ο μικρότερος άντρας είναι ανώριμος και μπορεί να αλλάξει γνώμη από μέρα σε μέρα και να την παρατήσει και έτσι δεν τον εμπιστεύεται καθόλου.

Άλλωστε δεν θέλει ένα «παιδί» για σύντροφο. Θέλει έναν άντρα που να ξέρει τι του γίνεται.

Και αναρωτιέμαι… Εσύ, θα απέρριπτες τον πιθανό έρωτα της ζωής σου επειδή θα ήταν μικρότερος σου; Πείτε μου, βρε κορίτσια, την άποψη σας από κάτω στα σχόλια!

Πηγή: astrology.gr