Γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ. Μια λεπτή μαύρη γραμμή αρκεί για να μεταμορφώσει κάθε μάτι, ενώ ακόμα και μόνο του δίνει πολλούς πόντους σε κάθε μας εμφάνιση. Το eyeliner είναι κλασσικό και αγαπημένο και τώρα, με αυτές τις νέες γραμμές θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας μια και καλή.

Περπατάμε παράλληλα
eye

Σχεδίασε μια λεπτή γραμμήσ το πάνω μέρος των βλεφάρων και μια εξίσου λεπτή στο κάτω. Το μυστικό look είναι να μην συναντηθούν ποτέ οι δυο γραμμές στην άκρη του ματιού, οπότε μην τραβήξεις καμία από τις δυο πολύ. Έτσι τα μάτια σου θα φαίνονται μεγαλύτερα!

Grunge
eye-3

Για πιο ροκ ύφος δοκίμασε το συγκεκριμένο λουκ. Μια σχετικά λεπτή μαύρου eyeliner στο πάνω μέρος του ματιού και μια πολύ λεπτή στο κάτω. Στην συνέχεια σβήσε ελαφρώς την κάτω γραμμή με μια σκούρα σκιά.

Διπλή γραμμή
eye-2

Αυτή η υπέροχη παραλαγή του cat-eye έσει την εξής μικρή και πολύ σημαντική διαφορά. Σχεδίασε μια χοντρή γραμμή με το eyeliner, πιο λεπτή στο εσωτερικό του ματιού πιο παχιά στο εξωτερικό και κάνε το ίδιο και στην κάτω γραμμή του βλεφάρου. Μην ενώσεις όμως τις γραμμές, απλά κράτησε τες παράλληλα και τράβηξε τες ελαφρώς στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Το μάτι σου γυαλίζει
eye-1

Μια νέα και πολύ hot τάση είναι το καφέ ιριδίζον eyeliner. Άσε για λίγο στην άκρη το μάυρο και πειραματίσου με μια πιο φυσική απόχρωση για τις απογευματινές σου εμφανίσεις.

Ελαφρώς βαμμένη
eye-4

Το φυσικό look είναι ακόμα για τα καλά εδώ και το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ ματιών. Εφάρμοσε το, σχεδιάζοντας μια λεπτή γραμμή eyeliner περιμετρικά στο πάνω μέρος του βλεφάρου και παιρνόντας λίγο το εσωτερικό του κάτω ματιού. Μπόλικη μάσκαρα και έτοιμη!

Ατημέλητο cat-eye
eye-5

Ναι είναι μόδα, ναι το λατρεύουμε, ναι αναρωτιόμαστε γιατί δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα. Το επιμελώς ατημέλητο cat-eye είναι όσο εύκολο φαίνεται. Προτίμησε ένα eyeliner σε γκρι και σταχτί αποχρώσεις και πέρασε μια γραμμή στο πάνω μέρος του βλεφάρου τραβηγμένη ελαφρώς προς τα πάνω. Σβήσε λίγο με το χέρι σου την γραμμή, μουτζουρώνοντας ελαφρώς την άκρης της με φορά προς τα πάνω και έπειτα σχεδίασε μια λεπτή γραμμή eyeliner στο κάτω μέρος του ματιού. Μαγεία!