Η μόδα άλλοτε ανακυκλώνοντας παλαιότερες τάσεις, άλλοτε δίνοντας στην αγορά νέες ιδέες, συνεχώς εξελίσσεται και δείχνει τη δυναμική της καθορίζοντας τον τρόπο που οι γυναίκες ντύνονται, ζουν, νιώθουν.

Ο οίκος Jimmy Choo που είναι πασίγνωστος για τη σχεδιαστική του ικανότητα στα παπούτσια. Από την άλλη, το street style brand Off White το οποίο αυτή τη στιγμή είναι τρίτο στη λίστα με τα πιο δημοφιλή και επιδραστικά  brands του πλανήτη. O ιδρυτής και Δημιουργικός Διευθυντής των Off White, Virgil Abloh, έχει αποδείξει πως ο,τι πιάνει (ή στην συγκεκριμένη περίπτωση, σχεδιάζει) γίνεται χρυσός. Από τις ζώνες με την industrial αισθητική μέχρι τα patchworked τζιν που έχουν φορεθεί από πολλούς διάσημους, το όραμα του για το urbanwear είναι πρωτοπόρο.

Παρόμοια λογική ακολούθησε και για το design των παπουτσιών της νέας συλλογής που μοιράζεται με τον οίκο Jimmy Choo και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018. Τι συμβαίνει σε αυτή λοιπόν;

Ιδιαίτερα θηλυκά παπούτσια όπως γόβες και ψηλοτάκουνα με κλασική αισθητική αναβαθμίζονται με ένα ανατρεπτικό υλικό και για την ακρίβεια, με διάφανο πλαστικό, που, όπως μας δίδαξε με εξονυχιστική λεπτομέρεια και ο οίκος Chanel στο φετινό του show,είναι σούπερ τάση για την άνοιξη του 2018.

Αποτέλεσμα; Θηλυκές γραμμές με ογκώδη χαρακτήρα. Γόβες (όπως φαίνονται στην αρχική φωτογραφία του άρθρου) και μπότες που επενδύονται με διάφανο πλαστικό, αλλά και γόβες με δεσίματα που γίνονται σαν μποτάκια.

Εννοείται πως θα τις φορέσουμε!

 

About The Author