Από τη μία έχουμε τη Vans, ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ που προωθεί τη δημιουργική έκφραση της νεανικής street κουλτούρας μέσω των action sports, της τέχνης και της μουσικής. Από την άλλη έχουμε την Opening Ceremony που ξεκίνησε το 2002 ως ένα δημιουργικό, multi-brand σημείο λιανικής που αντλούσε έμπνευση από τις αξίες της εξερεύνησης και της φιλίας. Οι σχεδιαστές και ιδρυτές Humberto Leon και Carol Lim, υποστηρίζουν στο brand τους τις διαφορετικές “φωνές” και διευρύνουν τα όρια που συχνά φτάνουν πέρα από τον κόσμο της μόδας. Τα δύο brand δεν συναντιούνται πρώτη φορά αφού, από το 2014, έχουν παρουσιάσει κάποια κοινά projects, με βάση τη δημιουργική έκφραση και τη συνεργασία.

Είναι η πρώτη φορά όμως που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία μιας κοινής συλλογής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ παγκοσμίως. Αντλώντας έμπνευση από την χαρακτηριστική σκακιέρα της Vans, οι Humberto και Carol της Opening Ceremony επαναπροσδιορίζουν το σχέδιο με αφηρημένα μοτίβα φιδιού και λεοπάρ. Η συλλογή περιλαμβάνει το πρώτο μοντέλο (deck) της Vans, το Authentic, επανασχεδιασμένο, ένα track suit jacket με ελαστικά μανίκια και κρυφή κουκούλα, το Vans x OC παντελόνι κι ένα tote bag στο ίδιο pattern. Ακόμη, μερικά ακόμα σχέδια παπουτσιών της Vans προσεγγίζονται με διαφορετικό τρόπο χρησιμοποιώντας μονοχρωμία στο επάνω μέρος στα χρώματα Baja Blue και Orchid. Ανυπομονούμε!

Η συλλογή Vans x Opening Ceremony θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα σημεία λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Vans.eu/openingceremony.