Το προϊόν εξαφανίζεται από τα ράφια σε χρόνο dt. Λανσαρίστηκε την 1η Απριλίου και όχι δεν είναι ψέμα η τεράστια επιτυχία του. Η Tatcha The Water Cream έχει ξεπουλήσει δύο φορές από το site της Sephora! Δύο! Είναι η με διαφορά ενυδατική της Sephora με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και ο κόσμος δεν σταματά να την παραγγέλνει!

Είναι γεμάτη από Ιαπωνικά “μυστικά”, βότανα που ξέρουν να τα βάλουν με την γήρανση το προσώπου. Είναι “oil free” και κατά τα λεγόμενα όσων την έχουν δοκιμάσει δίνει τρομερή λάμψη στο πρόσωπο. Ένα από τα μυστικά της Tatcha είναι το συστατικό hadasei-3, μία τριπλέτα από πράσινο τσάι, ρύζι και φύκια που ίσως κάνει τη διαφορά.

Μεγάλα ονόματα του YouTube αλλά και διάσημοι makeup artists όπως οι Mario Dedivanovic και Daniel Martin έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ενυδατική κρέμα και μάλιστα τη χρησιμοποιούν ήδη σε πελάτες τους. Η τιμή της είναι 68 δολάρια, σίγουρα όχι οικονομική για το μέσο άτομο, αλλά τα καλά λόγια που ακούγονται αριστερά και δεξιά έχουν κάνει τον κόσμο να δοκιμάσει την υπέρβαση στο πορτοφόλι του.