Κάθε χρόνο αναζητάς την τσάντα που  ναι μεν θα με συντροφεύσει τους επόμενους μήνες αλλά το βασικότερο θα την φορέσεις και πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Σε αυτό το κυνήγι λοιπόν, ανακλύψαμε την τσάντα η οποία μπορεί να καλύψεις τις παραπάνω στιλιστικές ανάγκες και να ανανεώσει το στιλ σου στην στιγμή. Ο λόγος γίνεται για την bucket τσάντα ή αλλιώς το γνωστό πουγκί το οποίο φέτος θα κάνει την διαφορά, μεταμορφώνοντας κάθε look σου, casual ή πιο επίσημο.

Katy PerryHailey BaldwinGisele Bündchen και Rosie Huntington-Whiteley, είναι εκείνες οι star που δεν αποχωρίζονται λεπτό την bucket τσάντα τους, συστήνοντας σε εμάς κάθε πιθανή εκδοχή τους.

Η ποικιλία που θα συναντήσεις, ευτυχώς για εμάς είναι αρκετά μεγάλη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις εκείνη που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ και γούστο. Πάω στοίχημα ότι θα ερωτευτείς τα σουέντ πουγκιά, θα λατρέψεις εκείνα με τα κρόσσια, δεν θα αποχωριστείς λεπτό αυτά με τη μαύρη απόχρωση και δεν θα ξεκολλήσεις από τις πολύχρωμες bucket bags.