Ο ψηφιακός κόσμος που έχει καταλάβει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας δε γνωρίζει χρόνο, σύνορα και περιορισμούς. Γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και με τη μόδα; Η MCM εμπνέεται από τον εικονικό, το μεταφυσικό και το φυσικό κόσμο και παρουσιάζει μια συλλογή χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Το σπίτι είναι το κομβικό σημείο κάθε ταξιδιού, στο DNA του brand βρίσκονται καταγεγραμμένες η ελευθερία και η ευελιξία που μετουσιώνονται σε αυστηρές και ατίθασες σιλουέτες, σε έντονα και ρευστά μοτίβα. Σε κάθε σχέδιο βρίσκεις στοιχεία από το ρεύμα bauhaus μέχρι το neohaus. Η πολυδιάστατη σύνθεσή του είναι μια οπτική σύλληψη του M’ETAVERSE, με ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που συμβολίζει τη πολυδιάστατη φύση κάθε καταναλωτή, η οποία είναι υπαρκτή σε εικονικούς και φυσικούς κόσμους, καθώς και στα ταξίδια και στους προορισμούς που τους περιλαμβάνουν.

Φουτουριστικά αξεσουάρ, τσάντες, σακ βουαγιάζ και σακίδια πλάτης με χαραγμένα εικονίδια MCM, φτιαγμένα από καουτσούκ. Ζέρσεϊ, πλεκτά και πανωφόρια με ζωντανά και νεανικά σχέδια, καρό σε ανακυκλωμένο νάιλον, puffer coats και γιλέκα φτιαγμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, hoodies, μπλουζάκια και sweatpants από οργανικό βαμβάκι -μια ποικιλία από φυσικά και συνθετικά υλικά, αλλά και ένα είδος λεπτού, ανακυκλωμένου δέρματος.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στη boutique MCM, Ξάνθου 2 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι, Αθήνα, στα πολυκαταστήματα Attica και στα καταστήματα Καλογήρου.