Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, το showroom της εταιρείας SARKK, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβάνια και τη FYROM, μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής Tommy Hilfiger Spring/Summer 2017 σε εκπροσώπους των media και fashion bloggers σε μια γιορτή για την αγάπη και την απελευθέρωση της δεκαετίας του 1960. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πρώτοι και σε αποκλειστικότητα τις συλλογές Tommy Hilfiger SS17 Womenswear, Menswear, Accessories, Footwear, Kids, Hilfiger Denim, Underwear, Tailored καθώς την Hilfiger Collection.

thumbnail_05-tommy-hilfiger-ss17-media-day

Μεγάλη έκπληξη και θετικά σχόλια προκάλεσε η αποκλειστική και σε embargo παρουσίαση της δεύτερης συλλογής TommyXGigi με brand ambassador τη Gigi Hadid, που θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό τον Φεβρουάριο του 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το top model και fashion icon Gigi Hadid συνεργάζεται ξανά με τον Tommy Hilfiger για να λανσάρει τη δεύτερη συλλογή TommyXGigi για την Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017 με θέμα Summer of Love. Η συλλεκτική συλλογή, θα περιλαμβάνει κομμάτια της women’s sportswear σειράς, παπούτσια, αξεσουάρ και άρωμα.

Outfits από τη Hilfiger Collection SS17 ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής -σε αποκλειστικότητα- καθώς η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2017 στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, μέσω ειδικών γυαλιών 3D οι προσκεκλημένοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της εν λόγω συλλογής σαν να βρίσκονται στη μέση της ερήμου στην Καλιφόρνια.

thumbnail_04-tommy-hilfiger-ss17-media-day

Η σκηνογραφία του χώρου του Tommy Hilfiger showroom παρέπεμπε στη δεκαετία του 1960 με λεπτομέρειες από τις ξέγνοιαστες παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας. Κάκτοι, ηλεκτρικές κιθάρες, ένα εμβληματικό 60’s VW Van αποτέλεσαν το σκηνικό της παρουσίασης της νέας συλλογής. Παράλληλα, όσες προσκεκλημένες το επιθυμούσαν, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν manicure με τη σημαία του brand Tommy Hilfiger σε σχήμα καρδιάς. Welcome cocktails & γεύσεις εμπνευσμένες από το Summer of love συμπλήρωναν το παζλ του ταξιδιού την Δυτική ακτή.

Η Tommy Hilfiger Spring/Summer 2017 συλλογή, Summer of Love, γιορτάζει την αγάπη και την απελευθέρωση της δεκαετίας του 1960 με μια σύγχρονη πινελιά. Το signature look αποτυπώνει τη χαρά, την αισιοδοξία και την ελευθερία. Πλυμένα denim patchworks, sun-washed παλέτες και άλλα χρηστικά στοιχεία είναι εμπνευσμένα από τις ξέγνοιαστες παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας, ενώ η έμπνευση από τη Savile Row

του Λονδίνου προσδίδει μια neat and polished οπτική – με ελεύθερα print, εκτυπώσεις, contrast piping, κλασικά υφάσματα και παιχνιδιάρικα paisleys.

thumbnail_03-tommy-hilfiger-ss17-media-day